Grote badkamer met ruimte voor het hele gezin

Heeft u een grote badkamer, waar u graag een oase van welbevinden wilt creëren? Heeft u een groot gezin, waar veel mensen vechten om een plek in de badkamer?

  • Grote kamer

wees creatief in de grote badkamer

Als u met meerdere personen de badkamer gebruikt, ontstaan er hotspots waar het extra druk is. De douche, de wastafel en de spiegel zijn plekken waar een extra run op is als het hele gezin zich moet haasten om op pad te gaan.

Maar geen nood; in een grote badkamer zijn veel inrichtingsmogelijkheden en dus is het zaak om creatief te zijn. Daarom hebben wij een aantal tips en tricks verzameld voor manieren waarop u uw grote badkamer optimaal kunt benutten, zodat esthetica en efficiëntie hand in hand gaan.

Vergroot de efficiëntie in de badkamer

De meeste gezinnen met één badkamer kennen het probleem: ’s ochtends ontstaat er een waar strijdtoneel bij de wastafel en de douche. Iedereen vecht om een plaats om zich klaar te maken. Daarom willen we u graag inspiratie geven voor het optimaliseren van de inrichting van uw badkamer, zodat het hele gezin zijn tijd in de badkamer efficiënter kan gebruiken.

Creëer ruimte voor het hele gezin met een dubbele wastafel

De ruimte rond de wastafel is vaak beperkt en in een grote badkamer kan dit probleem eenvoudig opgelost worden met een dubbele wastafel. Op die manier kunnen 2 personen de wastafel tegelijkertijd gebruiken.

Ruimte voor meer personen onder de douche

In een groot gezin is er vaak weinig ruimte onder de douche, maar waarom zou u het douchegebied in uw grote badkamer niet vergroten, zodat meer personen tegelijkertijd kunnen douchen? U kunt twee douchekoppen in dezelfde douchecabine plaatsen en daarmee een dubbele douche creëren, zodat meer personen tegelijkertijd kunnen douchen.