Dansani Mido+

Mido+ is een sober en strak ontwerp voor badkamers van alle afmetingen en voor een gunstige prijs. Hier krijg je waar voor je geld en weldoordacht Deens design dat in Denemarken wordt geproduceerd.

Dansani Mido + Maak gebruik van de ruimte, ook in kleine badkamers

Dansani Mido + is de bekende Dansani-kwaliteit en functionaliteit voor een bijzonder gunstige prijs. Met zijn overzichtelijke assortiment biedt Dansani Mido +, door zijn functionele design en materialen, maximale benutting van de ruimte en veel opbergruimte door middel van de hoge wastafelonderkast. Daarom is Dansani Mido + erg geschikt voor het inrichten van een kleine badkamer. De badkamermeubels zijn verkrijgbaar in zes kleuren, waarbij u de natuur in huis kunt halen via houtstructuren of voor een strakke look kunt gaan met matte en hoogglans fronten. U krijgt meubels in een hedendaags design, die functioneel, slijtvast en eenvoudig schoon te houden zijn.

“Value for money” is onderdeel van Dansani Mido +.

SCHOON & EEN STRELING VOOR HET OOG

Het zijn sobere, eigentijdse designs van materialen die uitnodigen tot goede badkamergewoontes, bestand zijn tegen mascaraspetters en tegen dagelijks wassen met schuimende zeep.


Met laderails die zowel een boze tiener als de wijsvinger van een tweejarige aankunnen en veel mooie functionaliteit om je dagelijkse leven op te vrolijken.

Veel ruimte bij de wastafel in een kleine badkamer

De wastafels zijn verkrijgbaar in smalle uitvoeringen en zijn minder diep, waardoor ze perfect in een kleine badkamer passen. Tegelijkertijd krijgt u daarmee zoveel mogelijk werk- en kastruimte ter beschikking. De Dansani Mido + lijn bevat twee wastafeldieptes in Lotto en Amber en drie verschillende kleuren in Cappella.

Hoge wastafelonderkasten met veel opbergruimte

Achter de deuren in Dansani Mido + vindt u veel ruimte voor handdoeken, hoge flessen met schoonmaakmiddelen, etc. De hoge wastafelonderkasten creëren veel opbergruimte. De lades zijn volledig uittrekbaar, zodat u eenvoudig bij de achterste dingen kunt. Zowel deuren als lades sluiten met soft-close en kunnen naar wens afgesteld worden.

Verlichting in de lade

Creëert sfeer en geeft u een beter overzicht. Het licht werkt op batterijen en is eenvoudig te monteren.

ZACHTE VORMEN

De ronde vorm van de nieuwe Bright lamp is mooi en in lijn de huidige trend voor zachte vormen. Het slimme is dat dezelfde lamp kan worden gebruikt als een spiegel-, wand- of hanglamp.

Creëer extra effect met de mini spiegel Present en bijbehorende planchet. Spiegels voor decoratie is een nieuwe trend en het getinte effect van zowel spiegel als de planchet helpt bij het creëren van de uitstraling in de badkamer.

SLIMMER EN EENVOUDIGER KAN HET NIET

Dit is hoe slim en eenvoudig het kan zijn - dit handige kleine metalen planchet Chic zweeft voor de spiegel en is perfect voor het vasthouden van accessoires of uw favoriete geurtje.