Inrichten van een badkamer op zolder met schuine plafonds, schuine wanden en scheve hoeken

Beschouw je badkamer op zolder niet als een probleemkamer die moeilijker functioneel in te richten is dan de meer gebruikelijke badkamerindelingen. Veel van onze meubelseries bieden de mogelijkheid om elk kleine beetje ruimte te gebruiken met behulp van asymmetrische oplossingen en werkbladen op maat.

  • Schuine wanden

  • Interieur

Perfecte wastafels voor schuine wanden

Met specifieke wastafels uit onze meubelseries kun je, door te kiezen voor asymmetrische oplossingen waarbij de wasbak rechts of links geplaatst wordt, het beste gebruik maken van de ruimte-indeling. Deze optie is erg handig onder een schuine muur. Je kunt rechtop staan bij de wastafel en spiegel terwijl je toch voldoende ruimte hebt op het werkblad langs de schuine wand om je spullen op te zetten.

Je hebt de keuze uit vele standaardmaten of heb je maatwerk nodig? In ons assortiment zijn veel opties in stijlen, materialen en afmetingen van wastafels om aan jouw wensen en eisen te voldoen.

LEES MEER OVER BADKAMERSPIEGELS

Creëer sfeer en gebruik decoratieve planchets in de ruimte

Praktische planchets kunnen de finishing touch zijn bij de inrichting van de badkamer, terwijl de meest gebruikte items binnen handbereik blijven. Plaats ze naast de spiegel en gebruik de ruimte onder de schuine wand. Je kunt verschillende breedtes kiezen en de planchets de vorm van de muur of de spiegel laten volgen.

Decoreer creatief om meer opbergruimte te krijgen