Wastafels

Onze wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en dieptes, zodat je zowel grote als kleine badkamers kunt inrichten.

417 Producten

KLEINE WASTAFELS VOOR DE KLEINE BADKAMER

Als je een kleine badkamer hebt, kun je gemakkelijk zowel een wastafel als een badmeubel in je badkamer plaatsen. Met een diepte van slechts 27 cm past de kleine Micro Menuet wastafel perfect in een kleine en smalle badkamer of gastentoilet. De wastafel is omkeerbaar, dus je kunt de kraan aan de rechter- of linkerkant plaatsen, waardoor hij flexibel is in een kleine ruimte.

Een andere kleine wastafel is de prachtige Mini Minore wastafel, die gemaakt is van solid surface materiaal. Deze wastafel heeft een diepte van 36 cm en past daarom ook mooi in de kleine badkamer.

Dus hoe groot je badkamer ook is, bij Dansani vind je zowel kleine als grote wastafels.

 

DUBBELE WASTAFELS VOOR DE GROTERE BADKAMER

Als jij de breedte hebt, hebben wij de wastafel. Dus waarom zou je de ruimte niet optimaal benutten met een dubbele wastafel. Met twee wastafels kunnen meer mensen zich klaarmaken voor een nieuwe dag en tegelijkertijd de deur uit.

Kies uit een ruim assortiment volledig voorgevormde of vrijstaande wastafels. Combineer met onze extra hoge badmeubels om de wandruimte optimaal te benutten.

Onze dubbele wastafels zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat je de perfecte wastafel voor jouw badkamer kunt vinden.

Ken je bijvoorbeeld onze prachtige Minore wastafel? De elegante, volledig voorgevormde Minore wastafel kan op maat gemaakt worden in lengtes tot 240 cm, zodat je een oplossing op maat kunt maken voor jouw badkamer en jouw behoeften, zodat je elke centimeter in je badkamer optimaal kunt benutten. Minore is verkrijgbaar met één of twee wastafels en je kunt kiezen of je de Minore met of zonder kraangat wilt, zodat je een opbouw- of wandmengkraan kunt monteren.

Onze Shape, Form en Unique wastafels kunnen ook worden aangepast aan de afmetingen en behoeften van jouw badkamer - lees hier meer over de badkamer op maat.

 

OPZETWASTAFELS

Met onze vrijstaande wastafels en bijpassende werkbladen kun je de ruimte optimaliseren en kiezen voor oplossingen met één of meerdere wastafels en de wastafel rechts of links plaatsen. Tegelijkertijd krijg je een stijlvolle en andere oplossing die zowel in grote als kleine ruimtes past.

Onze vrijstaande wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende designs, dus of je nu op zoek bent naar een ronde of vierkante wastafel, je vindt het hier.

Onze werkbladen zijn verkrijgbaar in hout, laminaat en het duurzame Silestone, dat gemaakt is van minimaal 20% gerecycled materiaal. Je kunt er ook voor kiezen om je wastafel op maat te laten maken, zodat deze aan de rechter- of linkerkant van een werkblad komt te zitten, waarbij het werkblad en de wastafel in elkaar overlopen.

 

BADKAMER WASTAFEL IN KLEUR

In onze Mido+ en Calidris series kun je wastafels krijgen in een andere kleur dan wit.

De Cappella wastafel is gemaakt van sanitair porselein en is verkrijgbaar in de kleuren wit mat, wit glans en zwart. Hij heeft een ruime wastafel, zodat er genoeg ruimte is om je tanden te poetsen en je gezicht te wassen.

Onze Form wastafel is gemaakt van glas en is verkrijgbaar in 4 verschillende matte kleuren. Wat dacht je van een zwarte wastafel bij een wit badmeubel? Of ga voor lichtgrijs mat en combineer het met een wastafel in dezelfde kleur.

De Unique wastafel is gemaakt van een op kwarts gebaseerd materiaal en deze stenen wastafel heeft een uniek ontwerp. Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en heeft een prachtige gemarmerde look, waardoor hij bijna lijkt op een marmeren wastafel in je badkamer. Unique is verkrijgbaar als wastafel en als werkblad, dus je kunt hem naar wens combineren en aanpassen. Lees hier meer over de badkamer op maat.

 

WELK MATERIAAL MOET IK KIEZEN?

Onze wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De porseleinen wastafel is natuurlijk gemaakt van sanitair porselein, wat een sterk, keramisch materiaal is met een zacht en afgerond design aan alle randen van zowel de wastafel als het aanrechtblad. Het oppervlak is hard, glad en glanzend, en door de afgeronde randen is het heel gemakkelijk schoon te maken.

Dansani wastafels zijn ook verkrijgbaar in het sterke solid surface materiaal, dat een mat en zijdezacht oppervlak heeft dat aangenaam aanvoelt. Het ultradunne ontwerp geeft de wastafel een minimalistische en stijlvolle uitstraling die de perfecte finishing touch is voor uw wastafelmeubel. De solid surface wastafel is gemakkelijk te onderhouden met standaard badkamerreinigers, maar verdraagt geen schurende reinigingsmiddelen. Daarnaast raden we aan om 3 keer per jaar het matte verzorgingsproduct van Dansani te gebruiken. Kleine beschadigingen kunnen worden gerepareerd.

Onze Form wastafel is gemaakt van glas en heeft een modern, strak design met zachte vormen. De vier matte kleuren, de dunne look en het zachte wastafelontwerp stralen persoonlijkheid en elegantie uit. De wastafel kan precies gemaakt worden volgens de grootte van je badkamer en je voorkeur voor het aantal wastafels en de kleur.

De Unique wastafel heeft een strak en onderscheidend ontwerp dat de aandacht trekt, en het exclusieve Silestone® natuurlijke materiaal voegt een vleugje luxe en elegantie toe aan je badkamer die buiten het gewone valt. Elke wastafel is uniek en wordt aan jou en je wensen aangepast wat betreft grootte, aantal waskommen en hun plaatsing. De diepe en ruime wastafel is verkrijgbaar in 2 breedtes.

 

WELKE HOOGTE INSTALLEER JE EEN WASTAFEL?

Voor de inbouwhoogte van je wastafel en badmeubel, zie hier onze inbouwmaten. Onze wastafels hebben verschillende hoogtes, afhankelijk van het type wastafel en het materiaal dat je kiest. Daarom moet je badmeubel op de juiste hoogte geïnstalleerd worden, wat je kunt zien in onze installatiematen.

 

WASTAFELS MET OF ZONDER KRAANGAT

Een kraangat in een wastafel wordt gebruikt voor de mengkraan in je badkamer. We hebben wastafels met 1 of 2 kraangaten, afhankelijk van welke wastafel en welke maat je wilt. Als je kiest voor een dubbele wastafel met 2 kranen, heb je ook 2 kraangaten nodig. Als je maar één kraan naast je wastafel hebt, heb je maar 1 kraangat nodig.

Als je een wandmengkraan hebt, kun je natuurlijk ook wastafels zonder kraangaten krijgen.

 

VIND HET JUISTE BADKAMERMEUBEL VOOR JE WASTAFEL

Als je hebt gekozen welke wastafel je in je badkamer wilt, moet je ook kiezen welke wastafelmeubels je onder de wastafel wilt plaatsen. Je kunt al onze wastafelmeubels hier bekijken.

Het verschil tussen een wastafelonderkast en een onderkast is dat een badmeubel uitsparingen heeft voor de afvoer van je wastafel. Daar vind je badkamermeubels voor je wastafel.

 

WELKE BADKAMERWASTAFEL?

Op het gebied van wastafels heeft Dansani verschillende materialen om uit te kiezen. Sanitair porselein is het klassieke materiaal dat er jarenlang mooi uitziet en makkelijk schoon te maken is. We hebben ook wastafels in solid surface, wat een dunnere en elegantere uitstraling geeft. We hebben ook wastafels van glas en het prachtige materiaal Silestone, dat sterk en resistent is aan het oppervlak.

 

WAT KOST EEN NIEUWE WASTAFEL?

Een nieuwe wastafel hoeft niet duur te zijn en varieert in prijs afhankelijk van het materiaal en de maat die je wilt. Laat je inspireren door onze productcatalogus, waar je ook prijzen kunt zien.

 

HOE HOOG MOET EEN WASTAFEL ZIJN?

Er zijn verschillende hoogtes/diktes van wastafels, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Met solid surface heb je de optie van een zeer dunne en elegante look, terwijl je met porselein een iets hogere wastafel kunt krijgen, afhankelijk van welke wastafel je kiest.

 

HOE HOOG MOET EEN BADKAMERWASTAFEL HANGEN?

Over het algemeen moet je wastafel zo geplaatst worden dat de afstand tussen de vloer en de bovenkant van de wastafel ongeveer 80-85 cm is. Er zijn echter nog andere factoren die een rol spelen, zoals jouw lengte, de hoogte van het badmeubel en het type wastafel dat je hebt gekozen. Plaats de spoelbak zo dat je een goede werkhoogte hebt zonder dat hij te hoog of te laag hangt.

 

WAT MAG ER NIET IN DE GOOTSTEEN?

In het algemeen is het een goed idee om niets in de gootsteen te gieten dat geen water of zeep is, omdat het de leidingen kan beschadigen. Gooi deze materialen in plaats daarvan op de juiste manier weg, bijvoorbeeld door ze in de vuilnisbak te gooien of door de plaatselijke voorschriften voor recycling en de verwerking van gevaarlijk afval te volgen.

 

KAN IK DE GOOTSTEEN ZELF VERVANGEN?

Ja, dat kan, zolang het maar een vervanging is en aangesloten wordt op bestaande leidingen. Als je nieuwe leidingen moet aanleggen of sanitair moet vervangen, heb je de hulp van een erkende loodgieter nodig.