Een beter begin van de dag met een dubbele wastafel

Ongeacht of u uw badkamer een klein beetje wilt aanpassen of een ingrijpende renovatie wilt doorvoeren, wij hebben een oplossing die bij u past. Met een dubbele wastafel voor de badkamer kunt u met meerdere personen tegelijk in de badkamer zijn en toch de rustige ochtend hebben, die jullie verdienen. Benut de extra tijd die een dubbele wastafel in de badkamer u geeft door wat langer aan de ontbijttafel te zitten, voordat iedereen weer aan zijn drukke dag begint.

  • Wastafel

  • Interieur

Een dubbele wastafel kan voor u een oplossing zijn

Een dubbele wastafel is eenvoudig te monteren. Tegelijkertijd bespaart u met een dubbele wastafel ruimte in vergelijking met twee enkele wastafels. Dat betekent dat u daardoor niet per se uw hele badkamer hoeft te vergroten. U kunt namelijk al dubbele wastafels kopen van 100 cm breed. Bij Dansani vindt u een ruime selectie dubbele wastafels voor de badkamer in verschillende designs.

Nieuwe vormen en looks

Flexibiliteit is voor ons het kernwoord, als we nieuwe oplossingen bedenken voor het badkamerinterieur. We willen u graag zoveel mogelijk opties bieden. Bij Dansani zijn we specialisten in badkamers en onze producten worden gekenmerkt door duurzame materialen van goede kwaliteit, die ook na vele jaren gebruik mooi blijven. Een mooie, functionele, dubbele wastafel met een fraaie en praktische onderkast kan uw badkamer op een prachtige, stijlvolle manier een geheel nieuwe look geven.

een dubbele wastafel voor de badkamer

Voor een groot gezin of voor mensen die graag de ruimte hebben, is de unieke 160 cm brede dubbele wastafel een ideale oplossing voor de dubbele wastafel in de nieuwe badkamer. Lades en kasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en we hebben werkbladen van minimalistische tinten tot sfeervolle houtstructuren. Alle lades bevatten ruimtebesparende bakjes en ingebouwde dempers, die ervoor zorgen dat de lades geruisloos sluiten.

Dubbele wastafel in de badkamer

U kunt vrij kiezen uit vele materialen met verschillende voordelen:

Solid surface

Het ultradunne materiaal solid surface heeft een matwit oppervlak. In tegenstelling tot de opvallend slanke en scherpe buitenlijnen heeft de binnenkant van de wastafels een zacht design dat makkelijk schoon te maken is. Door het dunne design moeten de wastafel en het werkblad over de volledige breedte van de kasten worden ondersteund.

Silestone®

Silestone® voelt aan en ziet eruit als natuursteen, en 93% van het materiaal bestaat ook uit natuurlijke kwartssteen. Kwarts wordt gemengd met hars en kleurstoffen voor de exclusief vormgegeven Unique wastafels uit de Calidris serie. Het geniale van Silestone® zit hem, behalve in het mooie uiterlijk, in de eigenschappen, want u krijgt een uitzonderlijk sterk materiaal, dat krasbestendig is, bestand tegen vlekken en zuren, en niet te vergeten hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden

Glas

De glazen wastafels van Dansani zijn eenvoudig te onderhouden en bestand tegen de normale schoonmaakmiddelen. De wastafels zijn oorzien van een witte laklaag aan de onderzijde en zijn gemaakt van speciaal kristalhelder glasfi nish waardoor de wastafel meer helder is dan normaal glas. Dit komt vanwege minder ijzeroxides in het glas zelf.