Laat uw droom over een nieuwe badkamer uitkomen

Misschien kent u het wel. Iedere morgen staat u op een koude tegelvloer en wordt u eraan herinnert dat het tijd is voor een nieuwe badkamer. Maar van idee naar uitvoering kan lang duren, vooral als u niet zeker weet hoe u deze klus eigenlijk moet aanpakken. Hoe groter de renovatie en hoe nodiger de veranderingen, des te onoverzichtelijker een klus lijkt te worden. Maar wij helpen u graag met de planning van een nieuwe badkamer en geven u hierbij goede ideeën, tips en tricks om u met uw droom op weg te helpen. De volgende handleiding bevat alle belangrijke afwegingen, die u moet maken om uw droombadkamer te kunnen realiseren:

  • Interieur

Hoe ziet uw budget er uit?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel geld u wilt gebruiken voor de nieuwe badkamer. Vraag ook uw bank om advies en houd er rekening mee dat een bouwproject vaak duurder is dan verwacht, vanwege onvoorziene problemen die u gaandeweg tegen kunt komen. Het is daarom verstandig om hiervoor extra budget in te calculeren.

Vindt u het lastig om aan de slag te gaan en de kosten van het project te overzien, dan kunt u hulp krijgen bij professionele badkamerwinkels. Daar krijgt u goede ondersteuning en advies over hoe u de klus het beste kunt oppakken en inspiratie en ideeën opdoen voor uw nieuwe badkamer. We raden daarom aan om contact op te nemen met één van onze vele dealers.

Zoek dealer

Hoe gebruikt u de badkamer op dit moment - wilt u iets veranderen?

Maak eerst een lijst met de voor- en nadelen van uw huidige badkamer. Er zijn vast en zeker dingen die u al vaak had willen aanpassen en dingen die goed functioneren en die u mee wilt nemen naar een nieuwe badkamer.

Heeft u een oud bad die niemand gebruikt, dan kunt u die vervangen door een douche-oplossing en meer ruimte creëren voor bijv. hoge kasten, een make-uptafel of een staande spiegel. Denk ook aan de plek voor de handdoekradiator of ophanghaken nabij de wastafel en de douche. En waar moet de toiletrolhouder komen? Ook die moet een goede plek krijgen.

Hoe grondiger uw voorwerk en hoe uitvoeriger uw lijst, des te waarschijnlijker het is dat de interieuradviseur in de badkamerwinkel u kan helpen met het vinden van de perfecte oplossing voor u en uw wensen.

Neem een kijkje in ons inspiratie-universum en vind inspiratie voor het inrichten van een nieuwe badkamer.