Spiegelkast met mooi design en optimale kwaliteit

Het grootste voordeel van een spiegelkast is de extra opbergruimte en de eenvoudige toegang tot de dingen die u dagelijks gebruikt. Door de geringe diepte kunt u crèmes, deodorant, parfums, haarlak en make-up in rekjes zetten, zodat u snel een overzicht heeft over de inhoud van uw spiegelkast. Niets blijft verborgen omdat er iets anders voor staat en u kunt altijd de crème vinden die u op dat moment nodig heeft.

 • Interieur

 • Stijl

PERSONALISEER JE SPIEGELKAST

Een Dansani spiegelkast is iets heel bijzonders. We hebben gezorgd voor een doordacht design, dat functioneel is en dat een gezellige sfeer creëert met verschillende vormen van verlichting. Tegelijkertijd kunt u met onze spiegelkasten op een Scandinavische, minimalistische manier een persoonlijk accent toevoegen aan uw badkamer.

U kunt namelijk spiegelkasten kiezen met zijpanelen in dezelfde kleur als de rest van uw nieuwe badkamermeubels. Daarnaast zijn er veel verschillende designs, formaten en verlichtingsopties, zodat de spiegelkast perfect bij uw stijl en badkamer inrichting past.

Ingebouwde spiegelkasten

Als u geen concessies wilt doen op het gebied van opbergruimte, maar tegelijkertijd een minder zichtbare oplossing zoekt, is een inbouw- spiegelkast ideaal. Die wordt namelijk ingebouwd in de wand, zodat de kast zelf weggewerkt is en alleen het spiegelgedeelte zichtbaar is in de wand; net als een spiegel.

Praktische badkamerkast met spiegel

Spiegelkasten voor de badkamer zijn zowel fraai als functioneel. Maar het kan lastig zijn om te navigeren in een uitgebreid assortiment en de juiste badkamerspiegelkast te kiezen. Wij bieden u zekerheid, ongeacht uw keuze, omdat al onze spiegelkasten zijn gebaseerd op:

 • Optimale kwaliteit
 • Goede materialen
 • Doordacht design
 • Goed vakwerk

Een kast met een praktische en functionele spiegel is een goede oplossing voor de meeste badkamers; vooral als u op zoek bent naar extra ruimte om dingen op te bergen. Al onze spiegelkasten zijn voorzien van soft close, waardoor de deuren zacht en geluidloos sluiten. De meeste van onze spiegelkasten hebben dubbelzijdige spiegeldeuren, zodat u uw dingen kunt gebruiken terwijl u zichzelf in de spiegel ziet.

We hebben uitsluitend kwaliteitsmaterialen gebruikt voor alle onderdelen van onze spiegelkasten. Deze zijn onder andere uitgerust met stevige metalen scharnieren, die eenvoudig versteld kunnen worden, zodat de deuren perfect op de kast zitten. Veel spiegelkasten zijn eveneens voorzien van handige features, zoals:

 • Ingebouwd stopcontact en USB-oplader, waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig de tandenborstel of het scheerapparaat kunt opladen
 • Glazen planken die u zelf kunt plaatsen op basis van uw wensen, zodat u ruimte heeft voor zowel de hoge spuitbus met haarlak als het platte potje met crème
 • Vergrootspiegel met 5x vergroting, zodat u snel alle details kunt spotten
 • Magneetstrip om uw kleine, metalen voorwerpen op te bergen en snel te kunnen pakken
 • Verstelbare metalen plank, die u zo kunt plaatsen dat hij precies bij uw opbergwensen past