Calidris / Luna / You

Ontvanger voor lampen

De ontvangerunit is noodzakelijk voor de draadloze lichtregeling van de Dansani inbouwspots en pendelverlichting . Op de ontvangerunit kunnen maximaal 5 lampen worden aangesloten. De ontvanger krijgt zijn signaal van de lichtregeling van de Dansani spiegel of spiegelkast waardoor zowel de lichtsterkte als kleurtemperatuur van alle verlichting in de badkamer centraal geregeld wordt. Bij toepassing van meer dan 5 inbouwspots of pendellampen kunnen eenvoudig meerdere ontvangers worden toegepast

Gekozen
Wit

190304330

Prijs
134 €

GTIN (EAN) 5711112906009
Kleur Wit
Hoogte 2,20 cm
Breedte 30 cm
Diepte (lengte) 30 cm
Volume 1,98 dm³
Nettogewicht 0,20 kg
Brutogewicht 0,20 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
IP klasse IP44
Kelvin 3150K
Lumen 430 lm
Licht specificatie 5, 1W LED
RA 90
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 9 cm
Verpakking diepte (lengte) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt