Calidris / Luna / You

Hydra elektrische handdoekverwarming

Dansani Hydra is een hoog en elegant ontworpen verwarmd handdoekenrek. Het heeft 4 haken op 2 hoogtes en is perfect voor de badkamer waar de ruimte een beetje beperkt is. Het hoge verwarmde handdoekrek heeft niet veel muurruimte nodig. De Hydra verwarmd je handdoek geeft je niet alleen een warm begin van de dag, maar is ook een stijlvol element in je gepersonaliseerde badkamer.

Selecteer kleur
Gekozen
Zwart

8114022

Prijs
490 €

GTIN (EAN) 5713804152138
DB 2310252
Kleur Zwart
Hoogte 140 cm
Breedte 7,50 cm
Diepte (lengte) 12 cm
Volume 12,60 dm³
Nettogewicht 1,50 kg
Brutogewicht 2,10 kg
Licht specificatie 22W
Verpakking hoogte 141,50 cm
Breedte verpakking 12 cm
Verpakking diepte (lengte) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt