• Homepagina / 
  • Planchet / 
  • Illumi planchet met verlichting, stopcontact, 2 x USB en handdoekrek
Calidris / Luna / You

Illumi planchet met verlichting, stopcontact, 2 x USB en handdoekrek

Illumi is een unieke plank, gekenmerkt door zijn zwarte aluminium rand en donker getinte glazen planchetten, ontworpen als aanvulling op de asymmetrische set waar Illumi verder reikt dan de meubels om een opvallend designelement te creëren. De Illumi is niet alleen een visueel statement, maar heeft ook praktische kenmerken die hem ideaal maken voor de badkamer. De planchetten kunnen worden verwijderd, zodat je de Illumi ook kunt gebruiken als handdoekhouder. Er zitten lampjes in de plank die zorgen voor mooi licht boven je wastafel en badmeubel. Er zit zelfs een stopcontact in de plank, zodat je gemakkelijk je elektrische tandenborstel kunt opladen of je scheerapparaat kunt gebruiken bij de wastafel. De Illumi integreert luxe en gebruiksgemak in je badkamer. Het is meer dan een opbergoplossing; het is een zorgvuldig gekozen designervaring die esthetiek combineert met functionaliteit, waardoor er een badkameromgeving ontstaat die zowel mooi als praktisch is.

Gekozen
Mat zwart

190304811

Prijs
681 €

GTIN (EAN) 5713804625168
Kleur Mat zwart
Hoogte 8 cm
Breedte 140 cm
Diepte (lengte) 10 cm
Volume 11,20 dm³
Nettogewicht 3,20 kg
Brutogewicht 4,80 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse F
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1,552 lm
Licht specificatie 14W LED
RA 90
Verpakking hoogte 13 cm
Breedte verpakking 145 cm
Verpakking diepte (lengte) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt