MVO

Leveranciers

De voorwaarden in onze "Code of Conduct" zijn gebaseerd op de kernconventies in de ILO declaratie over basale arbeidsvoorwaarden en we verwachten dat onze leveranciers aan deze voorwaarden voldoen.

Meer lezen

Samenleving

Dansani wil op alle terreinen focussen op een bedrijfsmatige verantwoordelijkheid voor de samenleving. Van onze keuze van grondstoffen en leveranciers, onze interne processen, het sociale arbeidsmilieu in ons bedrijf tot de bezorging van producten. We hebben een milieubeleid geformuleerd, dat we naleven teneinde onze ambities om de belasting van het milieu en het klimaat te minimaliseren na te streven.

Meer lezen

Duurzaamheid en het milieu

Dansani ontwikkelt en vermarkt producten voor de badkamer. Terwijl we vasthouden aan onze meer dan 30-jarige traditie van kwaliteit en goed vakmanschap, willen we op basis van gezonde ondernemerszin onze inzet voor het milieu en het klimaat voortdurend beoordelen.

Meer lezen

Werknemers

Dansani wil de kaders creƫren waarin werknemers met veel plezier naar hun werk gaan, waarbij we focussen op de gezondheid en het welzijn van onze werknemers. Dat gebeurt o.a. door hoge veiligheidsnormen op het gebied van arbeidsmilieu te hanteren, zorg voor individuen te uiten en in te zetten op het verbeteren van de gezondheid en veiligheid in ons bedrijf. Dat doen we o.a. door een ziektekostenverzekering aan te bieden aan alle werknemers, door te proberen het aantal bedrijfsongevallen te reduceren, het gebruik van chemicaliƫn te beperken en rsi als gevolg van repeterende bewegingen te voorkomen.

Meer lezen

VN werelddoelen

Dansani past zijn strategie aan de werelddoelen van de VN voor duurzame ontwikkeling aan. Wij hebben vier doelstellingen geformuleerd, waardoor we zo goed mogelijk kunnen bijdragen en we werken voortdurend aan een aantal van die doelstellingen.

Meer lezen