Spiegels

70 Producten

Bij het kiezen van een spiegel voor je badkamer is het belangrijk om rekening te houden met vorm en grootte. Je kunt de rechte lijnen van je badkamer breken met een ronde of ovale spiegel, maar je kunt de lijnen ook benadrukken en accentueren met vierkante spiegels en lampen. Zie je badkamer als een geheel en kijk wat er het beste bij past. Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat je de spiegel kunt vinden die bij jou en je smaak past.

De prachtige Moon spiegel is ook verkrijgbaar in een ovale vorm, waarbij je kunt kiezen uit zwart, messing en wit. Hij is ook goed verlicht om je baard te trimmen of je make-up perfect aan te brengen. Hij kan ook worden gedimd en aangepast voor gezellige sfeerverlichting aan het einde van de dag en op weg naar bed.

Als je van ovale spiegels houdt, kun je ook de prachtige Oval spiegel voor je badkamer kopen. De spiegel heeft ook lichtregeling, maar je moet externe verlichting toevoegen. Hier raden we de prachtige Lyra lampen aan, die geweldig staan bij de spiegel en passen bij zowel de stijl als de uitstraling.

Natuurlijk kun je de Moon spiegel ook in een volledig ronde vorm krijgen, en hier zijn de opties hetzelfde als bij de ovale Moon spiegel wat betreft kleuren en licht. Een andere mooie ronde spiegel is de Corona, die geen lichtregeling heeft, maar in plaats daarvan een mooie ring van licht achter de spiegel - vandaar de naam Corona. De Shine spiegel is ook rond en heeft een mooie zwarte lijst. Het LED-licht in deze spiegel kan direct op de spiegel worden in- en uitgeschakeld.

Natuurlijk hebben we ook vierkante badkamerspiegels. Hier kun je badkamerspiegels met licht krijgen, maar je kunt ook spiegels krijgen die externe verlichting nodig hebben. Verschillende van onze vierkante spiegels hebben LED-verlichting en lichtregeling, zodat je zelf kunt bepalen hoe warm en fel het licht in je badkamer moet zijn. De prachtige Show spiegel heeft een lichtkader rondom de spiegel, terwijl Panorama, Level en Repeat verkrijgbaar zijn met horizontale lichtvelden aan de boven- en onderkant van je badkamerspiegel.

Als je een figuurspiegel nodig hebt in je badkamer of elders in huis, is de Soft spiegel verkrijgbaar in een afmeting van 40 cm breed en 160 cm hoog. Deze spiegel heeft lichtregeling, zodat je ook het LED-licht van je lampen boven de spiegel kunt regelen.

 

BADKAMERSPIEGELS MET LICHT

Geef je de voorkeur aan badkamerspiegels met licht ingebouwd in de spiegel zelf? Of heb je liever badkamerspiegels met verlichting? Bij ons vind je beide, en de meeste van onze badkamerspiegels kun je ook qua kleur en lichtintensiteit bedienen.

LED-verlichting in je spiegels is zowel slim als goed voor het milieu. Deze spiegels verbruiken minder stroom en kunnen er beter tegen om meerdere keren per dag aan en uit te worden gezet. Houd dus rekening met zowel duurzaamheid als zuinigheid in je badkamer bij het kiezen van verlichting en spiegels.

Voor wie de kleurtemperatuur van het licht wil regelen van het warmste naar het koudste, bieden we veel van onze spiegels aan met lichtregeling. Je kunt het licht harder of zachter zetten, afhankelijk van of je 's ochtends een efficiënt werklicht nodig hebt of een sfeervoller en gedempt licht voordat je naar bed gaat. U kunt het licht aanpassen aan uw behoeften en circadiane ritme op een ingebouwd aanraakscherm met aan/uit-functie, traploos dimmen en kleurtemperatuurregeling.

Al onze spiegels zijn IP44 goedgekeurd, zodat ze gebruikt kunnen worden in de badkamer waar vocht vaak een probleem is.

 

WAAROM JE EEN BADKAMERSPIEGEL MET PLANCHET MOET KIEZEN

Voor onze badkamerspiegels kun je een planchet kopen dat over de meeste spiegels past. De Reach plank kan over onze frameloze spiegels worden geplaatst, waardoor je een praktische oplossing hebt met een badkamerspiegel met planchet. Houd het eenvoudig op de plank en gebruik hem voor je bril en een kleine vaas met een bloem uit de tuin. Het planchet Reach past perfect bij onze badkamerspiegels, de eenvoudige stijl zal een geweldige aanvulling zijn op je badkamer.

Als je meer opbergruimte nodig hebt in en rond je spiegel, raden we je aan om onze spiegelkasten te bekijken. Hier vind je prachtige spiegelkasten in vele maten om aan je behoeften te voldoen. Onze spiegelkasten hebben ook lichtregeling en het licht is natuurlijk LED.

Je kunt zelfs een ingebouwde spiegelkast krijgen die geen ruimte inneemt in de kamer en dus veel opbergruimte en zelfs licht heeft. De spiegelkast ziet er net zo uit als een gewone spiegel en is daarom een geweldige oplossing in de badkamer waar opbergruimte belangrijk is.

 

HOE GROOT MOET EEN BADKAMERSPIEGEL ZIJN?

Een goed uitgangspunt is om een spiegel te kiezen die minstens even breed is als de wastafel of het badmeubel waar hij boven hangt, maar als algemene regel moet je een spiegel kiezen die je mooi vindt en waarvan je denkt dat hij goed zal staan in je huis. Denk aan de grootte van je kamer, je wilt geen spiegel die te klein of te groot is voor de kamer. Als je veel ruimte hebt, kun je 2 spiegels overwegen, maar kies over het algemeen een spiegel die bij je stijl past en eentje waarop je jezelf goed kunt zien zonder obstructies.

 

WELKE SPIEGEL VOOR DE BADKAMER?

Voor de badkamer kies je best een spiegel die speciaal ontworpen is voor gebruik in de badkamer. Dansani spiegels zijn van goede kwaliteit en hebben gesealde randen zodat ze niet oxideren wanneer ze worden blootgesteld aan stoom in de badkamer. Bovendien moet je weten dat als je een spiegel met ingebouwde verlichting koopt, de verlichting IP44-goedgekeurd moet zijn - en de verlichting en spiegels van Dansani zijn dat natuurlijk.

 

WAT IS EEN NATTE KAMER SPIEGEL?

Een natte kamer spiegel is speciaal ontworpen voor gebruik in badkamers. Als de spiegel geïntegreerde verlichting heeft, moet deze geclassificeerd zijn als IP44 geclassificeerd, en dit geldt voor alle Dansani spiegels. Een IP44-classificatie zorgt ervoor dat de spiegel dicht bij een douche of badkuip kan worden geïnstalleerd, zolang de elektrische aansluiting op de achterkant van de spiegel zich op minstens 60 cm van de rand van de douche of badkuip bevindt.

 

HOE HOOG MOET EEN SPIEGEL VAN DE VLOER HANGEN?

De hoogte van een spiegel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kamer en de lengte van de gebruikers. Over het algemeen moet de spiegel zo worden opgehangen dat de gebruiker een goed gezichtsveld en bovenlichaam kan zien.

 

WELKE SPIEGELVORM MOET IK KIEZEN?

Dat ligt helemaal aan jou en de stijl van je badkamer. Een ronde of ovale spiegel kan zowel romantisch als modern zijn, afhankelijk van de kleur die je rond de spiegel kiest. Onze vierkante spiegels hebben een groter spiegeloppervlak en als je spiegels met ingebouwde verlichting koopt, krijg je goede verlichting in en rond je spiegel.

 

HOE HOOG MOET EEN SPIEGEL BOVEN DE GOOTSTEEN HANGEN?

Bij het plaatsen van een spiegel boven een wastafel is het belangrijk om rekening te houden met zowel functionaliteit als esthetiek. Over het algemeen moet de spiegel zo dicht mogelijk bij de wastafel worden geplaatst zonder dat hij de gebruiker in de weg zit of het comfort van de gebruiker beïnvloedt bij het tandenpoetsen of het wassen van het gezicht. Als vuistregel geldt dat de onderkant van de spiegel ongeveer 10-20 cm boven de bovenkant van de wastafel moet worden geplaatst. Zo is er ruimte om je gezicht te wassen en je tanden te poetsen terwijl de spiegel nog dichtbij genoeg is om jezelf goed te kunnen zien.