Ovaal

Een ovale spiegel geeft je badkamer een elegante uitstraling en als je op zoek bent naar een ovale spiegel voor je badkamer, dan vind je die hier bij Dansani.

WANNEER MOET JE EEN OVALE SPIEGEL KIEZEN?

Als je houdt van zachte vormen en een elegante look in de badkamer, dan is een ovalen spiegel met licht de juiste keuze voor jou. Onze ovale spiegels zijn verkrijgbaar in 2 versies.

De populaire ronde Moon spiegel is nu ook verkrijgbaar als ovale spiegel. Het is een ovale spiegel met licht en past perfect in je badkamer. De ovale Moon spiegel heeft een prachtige lijst, verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, en het licht zit gewoon in deze lijst. De Moon ovale spiegel is ontworpen met goed licht in gedachten, zodat je goed werklicht krijgt om je baard te trimmen of je make-up perfect aan te brengen. Bovendien kan de ovale spiegel worden gedimd en aangepast voor gezellige sfeerverlichting aan het eind van de dag en op weg naar bed.

Als je op zoek bent naar een ovale spiegel in messing of een ovale spiegel in goud, dan is Moon de perfecte spiegel voor jou en je badkamer. Hij is verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren, zodat je een ovale spiegel kunt vinden die past bij jouw badkamer en jouw kleuren. Een gouden ovale spiegel staat prachtig in de badkamer en voegt zowel elegantie als kwaliteit toe. Combineer hem met messing beslag en handgrepen om je gouden ovale spiegel echt tot zijn recht te laten komen.

En als je een grote ovalen spiegel nodig hebt, dan is Moon ook de juiste keuze voor jou. Hij is verkrijgbaar in een hoogte van 105 cm, dus het is de perfecte ovale spiegel als je op zoek bent naar een grote ovale spiegel voor in de badkamer.

Als je liever een ovale spiegel zonder lijst hebt, kun je kiezen voor onze Ovale spiegel. Deze spiegel heeft mooie zachte vormen en is verkrijgbaar in 2 versies zodat je hem kunt draaien zoals je wilt, en als je een kleinere badkamer hebt kun je de spiegel rechtop laten staan om ruimte te maken voor andere mooie badkamermeubels.

Onze ovale spiegel is ook verkrijgbaar met lichtregeling, dus als je Lyra, Stratos of Jupiter lampen kiest, kun je de helderheid en warmte van je mooie ovale spiegel regelen.

 

OVALE SPIEGEL MET LICHT

Onze ovale spiegels zijn verkrijgbaar met ingebouwde verlichting of met optionele verlichting. De ovale spiegels hebben lichtregeling, zodat je zelf de sterkte en warmte van je verlichting kunt bepalen. Het is aan jou of je de voorkeur geeft aan ovale spiegels met ingebouwde verlichting of met externe verlichting. Bekijk je badkamer als een geheel en bedenk wat het beste past bij de algemene look en feel.

Met de Moon spiegel krijg je een ovale spiegel met licht dat is ingebouwd in het frame rond de spiegel. Je kunt deze lijst in 3 verschillende kleuren krijgen, zodat je een ovale badkamerspiegel kunt vinden die bij je past. Je kunt een ovale spiegel ook elders in je huis gebruiken. Moon is bijvoorbeeld een perfecte ovale wandspiegel voor je kledingkast of slaapkamer.

Voor onze ovale spiegel kun je lampen kiezen, en hier kun je kiezen uit onze verschillende lampen. De lampen benadrukken je stijl in je badkamer en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De lampen op de ovale spiegel worden ook bediend via de lichtregeling op de spiegel, zodat je de warmte en sterkte van je badkamerlicht kunt regelen.

Een ovale badkamerspiegel is een mooie en elegante oplossing voor je badkamer. De zachte en ronde vormen vormen een mooi tegenwicht voor de anders zo vierkante vormen in een badkamer. En vergeet niet dat je de Moon spiegel in verschillende kleuren kunt kiezen, zodat je precies de spiegel krijgt die bij jouw huis en badkamer past. Lees hier meer over spiegels.

Vergeet niet dat we ook ronde en vierkante spiegels aanbieden, en natuurlijk hebben we ook een grote selectie spiegelkasten. Vergeet niet dat een spiegel niet zomaar een spiegel is. Dansani spiegels zijn niet alleen trendy, functioneel en mooi - ze zijn ook van ongelooflijk hoge kwaliteit en duurzaam.

 

HOE GROOT MOET EEN OVALE BADKAMERSPIEGEL ZIJN?

De grootte van een ovale badkamerspiegel hangt af van de grootte van je badkamer en de specifieke plaats waar je de spiegel wilt plaatsen. De ovale spiegels van Dansani zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat je de maat kunt vinden die bij jouw badkamer past. Denk er ook aan dat het belangrijk is om rekening te houden met de ruimte aan de muur bij het kiezen van de grootte van je spiegel. Een grote spiegel kan te veel muurruimte innemen, terwijl een te kleine spiegel ondermaats en onbeduidend kan lijken in verhouding tot de rest van de kamer.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN OVALE SPIEGEL?

Een ovale spiegel is een stijlvolle en elegante toevoeging aan elke badkamer. Hij heeft een zachtere en meer organische vorm dan traditionele rechthoekige spiegels en kan helpen om een meer ontspannen sfeer in de kamer te creƫren. Een ovale spiegel kan ruimte besparen in je badkamer omdat hij minder muurruimte inneemt dan een gelijkwaardige rechthoekige spiegel. Dit is vooral gunstig in kleinere badkamers waar ruimte een uitdaging kan zijn. Veel mensen kiezen voor een ovale spiegel vanwege de unieke stijl, functie en ruimtebesparende voordelen.

 

HOE HOOG MOETEN OVALE SPIEGELS BOVEN DE WASTAFEL HANGEN?

Bij het bepalen van de exacte plaatsing moet u rekening houden met de afmetingen van uw ovale spiegel en wastafel. Als uw spiegel breder is dan uw gootsteen, kunt u hem hoger hangen om ervoor te zorgen dat hij nog steeds voldoende zicht biedt. Als uw spiegel smaller is dan uw gootsteen, hangt u hem lager zodat hij centraal boven de gootsteen hangt.