Luna / You

Stadium opzetwastafel

De Stadium opzetwastafel van Dansani is moderne elegantie op het hoogste niveau. Gemaakt van hoogwaardig sanitair porselein heeft deze wastafel een gladde, gestroomlijnde vorm die opvalt door zijn eenvoud en verfijning. De Stadium wastafel voegt een moderne charme toe aan je badkamer die in perfecte balans is tussen vorm en functie.

Gekozen
Wit glanzend

101105003

Prijs
371 €

GTIN (EAN) 5713804390424
Kleur Wit glanzend
Hoogte 13,50 cm
Breedte 46 cm
Diepte (lengte) 32,50 cm
Volume 20,18 dm³
Materiaal Porselein
Nettogewicht 9 kg
Brutogewicht 10 kg
Enkel/Dubbel Enkel
Kraangat 0
Oppervlak Porselein
Bekken plaatsing Centrum
Verpakking hoogte 20 cm
Breedte verpakking 50 cm
Verpakking diepte (lengte) 40 cm
Serie Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt