OPBERGEN IN DE BADKAMER
- ZO DOE JE DAT

Denk aan de ruime, overzichtelijke wastafel die je voor ogen had. Waar alleen een zeepdispenser was gepland, is die wastafel nu een ongeorganiseerde verzameling bakjes, tubes en flessen. Functionele badkameraccessoires kunnen hierdoor je nieuwe beste vriend worden. We hebben enkele tips en trucs verzameld om de badkamer netjes te houden en deze gemakkelijk schoon te maken.

  • Interieur

  • Stijl

Inrichting van laden en kasten

Gebruik kasten, regalen en laden voor opslag

Creëer voldoende ruimte in kasten, regalen en laden om badkamerartikelen netjes en stofvrij op te bergen. Als je geen ruimte hebt voor een hoge kast, wees dan creatief en zoek op andere plaatsen ruimte voor hangkasten, bijv. boven het toilet, de radiator of achter de deur.

Vul je kasten, regalen en laden met praktische badkameraccessoires en maak je dagelijkse leven gemakkelijker.

Zorg voor een opbergsysteem in de laden en praktische accessoires in de badkamer

Kies in plaats van een onderkast met deuren voor oplossingen met laden zodat je niet hoeft te zoeken naar spullen onderin. Gebruik ladeverdelers en cassettes om de laden op te delen in kleinere ruimtes zodat alles op zijn plek blijft. Gebruik degene die je al hebt of zoek naar specifieke badkameraccessoires. Maar vergeet niet om iets te kiezen dat gemakkelijk te onderhouden is en geschikt voor de badkamer.

Voorkom rommel in de laden

Met rubberen antislipmatten weet je zeker dat je spullen op hun plek blijven, zelfs als je een beetje hardhandig de lade opent en sluit. Bovendien is de onderkant van de lade zo beschermd tegen krassen en slijtage. De rubberen matten kunnen eenvoudig uit de lade worden gehaald om schoongemaakt te worden, en kunnen gecombineerd worden met andere badkameraccessoires, houten opbergbakjes en ladeverdelers. Standaard geleverd in YOU, Luna en Calidris

altijd je elektrische apparaten bij de hand

Het is gewoon makkelijker om de föhn of stijltang in het stopcontact te laten zitten dan dat je hem na gebruik netjes moet inpakken en het snoer op moet rollen. Morgenochtend moet je hem sowieso weer gebruiken. Maak een deugd van je comfort en voorzie jezelf van stopcontacten in kasten of laden, zodat je de apparaten daar kunt opbergen en voorkomt dat er dingen in de badkamer rond slingeren. Het is ook handig wanneer je het scheerapparaat of de tandenborstel moet opladen. Een stopcontact in de onderste lade wordt meegeleverd wanneer je verlichting voor je laden bestelt. Het kan ook afzonderlijk worden gekocht om in laden en kasten te plaatsen.

Als je voor een doe-het-zelfoplossing kiest, bedenk dan dat stopcontacten in vochtige ruimtes zoals badkamers IP44-goedgekeurd moeten zijn.

Profiteer van de ruimte in je kasten met geweldige badkameraccessoires

Kies voor functionele uittrekbare opbergbakken om een goed overzicht te krijgen van de kleinere items in je kasten.

Als er geen vrije ruimte op het werkblad is, kun je verplaatsbare opbergbaken aanschaffen die aan de binnenkant van de hoge kastdeur kunnen worden gemonteerd. Zo kun je gemakkelijk jouw accessoires meenemen naar de wastafel voor gebruik. In de kasten kunnen kleine houten opbergbakken geplaatst worden, zodat je de ruimte optimaal kunt gebruiken voor opslag.

Accessoires