Garantie

Bij Dansani staan we voor onze producten in. Daarom geven we, bovenop de rechten die consumenten op basis van wetgeving hebben, extra productgarantie op onze producten en geven we 10 jaar garantie op onze badkamermeubels en douchen*.

WAT VALT ONDER DE GARANTIE?

Onze producten zijn geproduceerd conform bestaande standaarden en eisen in geharmoniseerde industriële standaarden. De oppervlakken van hout, porselein en glas hebben natuurlijke verschillen in de afwerking, die een onderdeel van het karakter van het materiaal vormen en niet worden beschouwd als productdefecten als ze de huidige kwaliteit en normen van Dansani behouden.

Wastafels met 10 jaar garantie

Opzetwastafel en inbouwwastafels

Meubels met 10 jaar garantie

Werkbladen, wastafelkasten, laden, ladefronten, opbergkasten, kastdeuren, spiegelkasten, bovenkasten, planken, deuren, hoge kasten, handgrepen, steunpoten, scharnieren, dempers en ladegeleiders

Doucheoplossingen met 10 jaar garantie

Glas, scharnieren, beslag, profielen, rails, handgrepen, handvaten, douchebakken, cabines, haken, doucheplanken, zwenkwielen en geleiderails

Spiegels, elektriciteit en verlichting met 10 jaar garantie

Spiegels met en zonder lichtbronnen. Lampen en hanglampen voor plafond- en ruimteverlichting. Lichtbronnen voor kasten en de laden

ACCESSOIRES MET 10 JAAR GARANTIE

Make-up spiegels zonder lichtbronnen, draadmanden, handdoekrekken, houten opbergbakken, haken, planken en douchewissers

ACCESSOIRES MET 5 JAAR GARANTIE

Handdoekradiatoren en make-upspiegels met lichtbronnen

WAT VALT ONDER DE GARANTIE?

De garantie geldt alleen als het product conform de meegeleverde montagehandleiding is gemonteerd. Dansani is niet aansprakelijk voor schade of defecten als gevolg van verkeerde montage of installatie. Mocht het product onverhoopt toch defecten vertonen, stuurt u ons hiervan dan documentatie voordat u het product monteert, aangezien het recht om te klagen vervalt als het product is geïnstalleerd. Installatie van water en elektrische onderdelen moet worden uitgevoerd door bevoegde professionals en dient te geschieden conform geldende regels.

De garantie geldt alleen als de onderhoudshandleiding is gevolgd. Er worden geen onderdelen door ons vervangen als het defect is veroorzaakt door onjuist of onvoldoende onderhoud, omgebouwde meubels of ongewoon gebruik.

Wat valt niet onder de garantie?

Let op: de garantie vervalt en het risico op vochtschade neemt toe als de constructie en/of het design van het product worden aangepast. We raden aan om de meegeleverde onderhoudshandleiding grondig te lezen en te volgen. Gebruik alleen aanbevolen schoonmaakmiddelen, zodat uw producten jarenlang mooi blijven.

De garantie geldt niet voor kosten van derden of artikelen, die niet door Dansani geleverd worden. Eventuele kosten daarvoor moeten worden gedekt door de verzekering van de partij, die verantwoordelijk is voor de installatie of door de verzekering van de consument zelf. De garantie dekt geen slijtende onderdelen. Zie onderstaande grafiek.

* Onze uitgebreide garantie op fabricagefouten is van toepassing op producten die zijn gekocht na 01-01-2021. Voor eerder gekochte producten geldt een garantie op fabricagefouten van 5 jaar.

GEEN 10 JAAR GARANTIE

Er zit slechts 1 jaar garantie op de onderstaande producten.

Hoekstopkraan, overloopringen, afdekringen, overlooprozetten, afvoerpluggen en overloopsets

Vervangbare elektrische onderdelen, bijvoorbeeld als drivers. Verlichting in werking buiten normaal gebruik. Normaal gebruik wordt gedefinieerd als 4 uur per dag

Afdichtstrips, magneetstrips, plinten, vloerprofielsets en plinten

Rubberen strips voor douchewissers en onderhoudsproducten

Problemen met een Dansani product?

Als u een probleem heeft met een Dansani product waarmee uw winkelier u niet kan helpen, vul dan ons klachtenformulier in.

Klachtenformulier

HEB JE NOG VRAGEN?

Montagehandleidingen

Hier vindt u montagehandleidingen voor alle Dansani-series.

Meer lezen

Onderhoudshandleidingen

Hier vindt u onderhoudshandleidingen voor onze producten.

Meer lezen

ANTWOORDEN OP JE VRAGEN KRIJGEN

De meest gestelde vragen kun je hier vinden:

FAQ

CONTACT ONS

Wilt u contact met ons opnemen?

Neem hier contact met ons op