Vind dealer

  • Geen dealers gevonden

Nieuwe badkamer? Showrooms, inspiratie en inrichting

Krijg goed, deskundig advies en inspiratie voor uw badkamermeubels en het interieur van uw grote of kleine badkamer, van uw moderne of retrobadkamer of van uw geheel eigen badkamer. Showrooms van onze Dansani verkooppunten kunt u in het hele land bezoeken. Daar kunt u kennis maken met gepassioneerde experts, die u goed en gedegen helpen bij uw plannen voor een nieuwe badkamer.

Ze helpen u graag met het opmeten, bestellen, leveren en monteren van uw badkamer. En bij een aantal van onze verkooppunten kunt u ook een tekening van uw droombadkamer laten realiseren in hun badkamer showroom. Met hun vele jaren ervaring in de badkamerbranche kunnen onze verkopers u optimaal helpen bij de zoektocht welke badkamer voldoet aan uw wensen, eisen en natuurlijk ook uw situatie.  Dus ongeacht of u slechts een paar vierkante meter heeft om mee te werken of dat u een enorme badkamer wilt renoveren, kunt u erop vertrouwen dat u met de producten van Dansani nog jarenlang plezier van uw badkamer zult hebben.

Zoek hier uw dichtstbijzijnde verkooppunt, eventueel met badkamer showroom, en kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken die zij te bieden hebben voor uw nieuwe badkamer. U kunt er van alles bekijken: van wastafels, spiegels, spiegelkasten, hoge- en zijkasten tot verlichting en handdoekverwarmers.