Dansani Match Douchen

Dansani Match is een serie douchewanden van hoge kwaliteit, modern design en doordachte details. Met slechts 6 basis modellen is het mogelijk vele varianten samen te stellen zoals bijv. een hoekinstap met twee douchedeuren, douchehoek met vouwwand, een nisdeur enz.

Dansani Match – douchedeuren en douchewanden voor ruimtes van elk formaat

Met Dansani Match hebben wij ons extra ingezet voor functie en design, welke eenvoudig is maar met doordachte details die misschien niet direct zichtbaar zijn maar wel plezier geven bij dagelijks gebruik.

De vele Dansani Match modellen en mogelijke combinaties maken het u makkelijk om de juiste douche-oplossing te kiezen voor uw badkamer en naar uw wensen.

Met Dansani Match douchewanden en douchedeuren heeft u een attractieve glazen douchewand die eenvoudig schoon te maken is. EasyCare is een milieuvriendelijk product waarmee alle douchecabines en douchepanelen behandeld zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich moeilijker kunnen hechten aan het glasoppervlak, zelfs na 30.000 wisbeurten. Maak de douchewand na gebruik eenvoudig droog met een wisser of zachte doek en het glas blijft voor jaren mooi.

Dansani Match combinatiemogelijkheden

Het flexibele assortiment in Match geeft vele combinatie mogelijkheden zodat u de douchecombinatie kunt kiezen die het best bij uw badkamer past. Het eenvoudige en tijdloze design zorgt ervoor dat u jaren van de douchecombinatie zult genieten.

Op basis van de 6 basismodellen kunt u eenvoudig veel verschillende douchecabines in meerdere formaten samenstellen. De basismodellen kunnen worden gecombineerd en zijn omkeerbaar, waardoor u geen onderscheid hoeft te maken tussen een rechter- of linkermodel.

Wilt u bijv. een douchecabine van 80 cm2 met twee douchedeuren, dan bestelt u gewoon 2 stuks A80.

Bekijk hier alle Match douchewanden

Draaideuren – Model A

Dansani Match klassieke douchehoeken met twee douchedeuren die zowel naar binnen als naar buiten kunnen openen, wanneer u de twee douchedeuren niet gebruikt. Dit schept ruimte in de kleinere badkamer en vergroot het vloeroppervlak.

Draaideuren met vast paneel - Model C

Als u een compacte badkamer heeft kunt u toch de wanden direct naast de douchehoek benutten als u kiest voor draaideuren met vast paneel. De douchedeuren vouwen naar binnen, zodat ze zo weinig mogelijk ruimte innemen.

Kwartronde draaideuren – Model E

Twee kwartronde deuren van Dansani Match kunnen gecombineerd worden tot een douchehoek. De deuren kunnen zowel naar buiten als binnen gedraaid worden hetgeen ruimte oplevert als de douche niet in gebruik is.

Draaibare badwand - Model H

Maak optimaal gebruik van het bad met deze comfortabele badwand. De glazen deur kan in een hoek van 90° voor de kranen gedraaid worden. De scharnieren met hefmechanisme laten de glazen deur fraai openen en sluiten. Stabiliteitssteun wordt meegeleverd.

Doordacht design

Het eenvoudige profi el heeft een lift-systeem en stelmogelijkheid voor schuine wanden zodat de deuren altijd perfect openen en sluiten. Een passende afdekkap bovenop het profi el maakt het geheel af. De profielen zijn verkrijgbaar in de kleuren mat alu of mat zwart.

Bekijk douche inspiratie

Maak uw beleving compleet

Exclusieve collectie accessoires, zoals douchewissers, doucheplanken en haken, die uw dagelijkse plezier van Dansani Match nog groter maken. Alles is tot in de kleinste details ontworpen voor optimaal gebruik.