Calidris / Luna / You

Bubble lamp voor spiegel

Verwen jezelf met de geraffineerde en functionele Bubble lamp van dansani, de perfecte aanvulling voor je badkamer. Deze elegante ronde lamp met een zwarte fitting is ontworpen met een focus op stijl en veelzijdige verlichting voor de moderne behoefte. De Bubble lamp is speciaal gemaakt voor montage op spiegels, waardoor het de ideale oplossing is voor een opgewaardeerd badkamer ontwerp. De lamp kan in alle richtingen worden versteld, zodat je precies de verlichting kunt krijgen die je wilt boven de spiegel en wastafel. De ronde vorm creërt een visueel evenwicht en voegt een tijdloze elegantie toe.

Gekozen
Mat zwart

190304470

Prijs
163 €

GTIN (EAN) 5713804603395
VVS no. 790114111
DB 2388365
Kleur Mat zwart
Hoogte 12 cm
Breedte 12 cm
Diepte (lengte) 12 cm
Volume 1,73 dm³
Nettogewicht 0,26 kg
Brutogewicht 0,35 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Licht specificatie 5, 5W LED
RA 95
Verpakking hoogte 15 cm
Breedte verpakking 15 cm
Verpakking diepte (lengte) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt