Calidris / Luna / You

Handy make-up spiegel met verlichting – vrijstaand

De Handy Make-up Mirror is een ronde spiegel die op een voet staat. Dit betekent dat je hem bij je kaptafel, in je slaapkamer of in de badkamer kunt bewaren - afhankelijk van waar je hem het meest nodig hebt. De ronde spiegel heeft een ingebouwde LED-verlichting en lichtregeling en vergroot tot 5x. De spiegel heeft ook een USB-aansluiting voor het opladen van de ingebouwde accu. Het duurt 3 uur om hem volledig op te laden, maar in ruil daarvoor kun je hem 3-5 uur per oplaadbeurt gebruiken.

Gekozen
Alu look

190304390

Prijs
167 €

GTIN (EAN) 5711112906603
DB 2322641
Kleur Alu look
Hoogte 30 cm
Breedte 14 cm
Diepte (lengte) 14 cm
Volume 5,88 dm³
Nettogewicht 0,69 kg
Brutogewicht 0,89 kg
Schakelaar Incl. touch-schakelaar
Kelvin 2100-6500K
Licht specificatie 4W LED
Verpakking hoogte 35 cm
Breedte verpakking 20 cm
Verpakking diepte (lengte) 20 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt