Luna / You

Cube opzetwastafel

De indrukwekkende Cube opzetwastafel van Dansani straalt minimalistische verfijning uit. Gemaakt van hoogwaardig sanitair porselein combineert deze wastafel een eenvoudige, hoekige uitstraling met functionaliteit. Cube voegt een subtiele elegantie toe aan je badkamer en het strakke ontwerp geeft de ruimte een moderne en gestroomlijnde uitstraling.

Gekozen
Wit glanzend

101305003

Prijs
371 €

GTIN (EAN) 5713804390448
Kleur Wit glanzend
Hoogte 12 cm
Breedte 50 cm
Diepte (lengte) 42 cm
Volume 25,20 dm³
Materiaal Porselein
Nettogewicht 14 kg
Brutogewicht 15 kg
Enkel/Dubbel Enkel
Kraangat 1
Oppervlak Porselein
Bekken plaatsing Centrum
Verpakking hoogte 15 cm
Breedte verpakking 55 cm
Verpakking diepte (lengte) 45 cm
Serie Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt