Ideeën voor de optimale inrichting van een kleine badkamer

Streef je naar een grote master badkamer, maar word je beperkt door de beschikbare ruimte? Kijk dan hier om ideeën op te doen voor een kleine badkamer. Met behulp van innovatieve producten maak je van je badkamer een stijlvolle plek om te vertoeven met veel opbergruimte en praktische oplossingen. Gelukkig zijn er, zelfs als je badkamer niet groot is, veel designoplossingen, zodat je geen concessies hoeft te doen aan jouw wensen en behoeften.

  • Interieur

  • Grote kamer

GEWELDIGE OPLOSSINGEN VOOR EEN KLEINE BADKAMER

Tegenwoordig zijn grotere eengezinswoningen niet voor iedereen meer haalbaar of gewenst. En als je gezin een kleiner oppervlak moet delen, moet creativiteit bijdragen aan de praktische vereisten, maar ook aan het design. Hier gaan we de uitdaging aan voor de kleinere badkamer en geven we enkele creatieve ideeën over hoe je de ruimte optimaal kunt benutten terwijl comfort onderdeel blijft van het design in een meer beperkte ruimte.

De verschillende series van Dansani bieden slimme en functionele oplossingen met veel ideeën voor een kleine badkamer, zodat je gegarandeerd een ruimtebesparende oplossing vindt die past bij jouw designwensen en verwachtingen.

Het is een kwestie van ons grote assortiment verkennen en hoe we ideeën voor een kleine badkamer kunnen inspireren.

Tips & trucs

Ondiepe wastafels

Het kiezen van de juiste wastafel wanneer de ruimte beperkt is, is cruciaal. Het moet zo min mogelijk ruimte in de badkamer in nemen, maar tegelijkertijd functioneel en gemakkelijk te onderhouden zijn. Kies je voor een ondiepe wastafel met een diepe kom, dan krijg je de ruimte om je handen goed te wassen zonder dat er water over de vloer komt. Bij het kiezen van je badmeubel is het raadzaam om de maximaal beschikbare muurruimte te gebruiken in plaats van een model dat mogelijk alleen is ontworpen om de sifon of het leidingwerk te verbergen. Zelfs 30 centimeter extra biedt voldoende ruimte voor het opbergen van badkamerartikelen zoals wc-rollen en schoonmaakproducten.

Bij Dansani hebben we veel verschillende ondiepe wastafels en veel stijlen hebben ook smallere breedtemogelijkheden. Dit is zowel relevant in zeer kleine badkamers als in langere smalle kamers.