Creëer sfeer in de badkamer

De accessoires zijn de extra toevoegingen voor je badkamer. Als finishing touch van het ontwerp of om de indeling te optimaliseren, maar altijd om het gebruik van de badkamer in het dagelijks leven te vergemakkelijken. Badkamerinspiratie over hoe je accessoires in je ontwerp kunt combineren, vind je hier:

  • Interieur

  • Stijl

Creëer sfeer met verlichting

Geïntegreerde verlichting geeft meer overzicht en creëert sfeer

Je kunt kiezen voor comfortabele LED-verlichting voor de laden als badkameraccessoire die zowel sfeer creëert als je laden uitnodigend maakt. Het licht is onder een hoek van 45 graden gericht om optimaal licht in de lade te geven en tegelijkertijd niet direct in je ogen te schijnen. Voeg verlichting toe wanneer je een badmeubel kiest.

Geïntegreerde LED-verlichting kan ook worden toegevoegd aan spiegelkasten en boven- en onderkasten, zodat je een beter zicht krijgt op de inhoud. Vind dingen zonder de plafondlamp aan te doen. Voeg verlichting toe wanneer je de kast bestelt.

Ingebouwd licht onder het wastafelkast

Zorg voor een gedimd en comfortabel licht wanneer je 's nachts de badkamer gebruikt

Bij onze badkameraccessoires vind je onderverlichting voor de onderkasten. Je kunt je 's nachts gemakkelijk door de badkamer bewegen en voorkomen dat je de felle plafondlamp aan doet die je uit jouw slaap kan wekken. Het is leuk als je kleine kinderen hebt. Behalve praktisch, draagt het licht ook bij aan een uitnodigende sfeer in de badkamer. Voeg geïntegreerde verlichting toe wanneer je jouw badmeubel kiest.

Zachte vormen

De ronde vorm van de nieuwe Bright lamp is mooi en in lijn de huidige trend voor zachte vormen. Het slimme is dat dezelfde lamp kan worden gebruikt als een spiegel-, wand- of hanglamp.

Verlicht al JE activiteiten in je badkamer

Licht speelt een belangrijke rol voor onze gezondheid en ons welzijn, en het is bewezen dat goed licht onze kwaliteit van leven verhoogt. In de badkamer is goed licht extra belangrijk, zeker bij het aanbrengen van je make-up. Geen enkele vrouw wil make-up aanbrengen die er perfect uitziet in de spiegel, maar er bij daglicht totaal anders uitziet. En als man wil je er zeker van zijn dat je scheerbeurt perfect is.

Daarom is het belangrijk om niet alleen voor de spiegels en spiegelkasten, maar ook voor de rest van de badkamer de beste verlichting te kiezen. Om de perfecte verlichtingsoplossing in je badkamer te creëren met de optimale lichtomstandigheden, kun je pendellampen, spots en plafondlampen kiezen die passen bij de verlichting op de spiegels en spiegelkasten.

Badkamerverlichting