Calidris / Luna / You

Jupiter pendellamp

De Jupiter pendellamp is een indrukwekkende en opvallende lamp die een vleugje elegantie toevoegt aan je badkamer. Deze lamp ziet er eenvoudig uit met zijn ronde vorm en goede verlichting. Het werkt als een mooie decoratie en een krachtige verlichtingsbron in één. Met de lichtregelfunctie kun je de gewenste sfeer creëren door de helderheid en warmte van het licht aan te passen, en de lamp kan natuurlijk gekoppeld worden aan de rest van de Dansani verlichting in de badkamer voor een uniforme en gelijkmatige aanpassing van al je badkamerverlichting. Deze lamp moet worden aangesloten op een van onze spiegels met lichtregeling om te kunnen werken, aangezien er geen LED-driver wordt meegeleverd.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit

190302870

Prijs
134 €

GTIN (EAN) 5711112362324
Kleur Wit
Hoogte 2,10 cm
Breedte 8 cm
Diepte (lengte) 8 cm
Volume 0,13 dm³
Nettogewicht 0,46 kg
Brutogewicht 0,64 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 674 lm
Licht specificatie 5W LED
RA 95
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 9 cm
Verpakking diepte (lengte) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt