Bad­kamer­renovatie met stijl

Als u niet weet wat uw stijl is, zijn hier enkele verschillende stijlen waarvan we hopen dat ze u inspireren om uw eigen persoonlijke stijl te vinden als het gaat om uw badkamerenovatie.

  • Interieur

  • Stijl

Haal de natuur naar binnen

Wij houden van hout - van licht tot donker. Het Scandinavische, stijlvolle interieur is luchtig en open met lichte en functionele meubels en mooie, eenvoudige details. Door hout toe te voegen aan uw inrichting wordt de blik gericht op de Scandinavische, ongerepte natuur en komt er leven in de badkamer.

Als u een badkamer wilt creëren die persoonlijkheid en unieke stijl uitstraalt, is het ook mogelijk om houten zijkanten te combineren met gelakte kastfronten.

Als u aan uw badkamerrenovatie begint, kunt u een stijlvolle sfeer creëren en de natuur nog dichterbij brengen met een paar groene planten en gedempte kleuren die vloeiend in elkaar overgaan.

Laat uw eigen persoonlijkheid niet los in uw streven naar een stijlvol Scandinavisch design, maar voel u vrij om uw eigen persoonlijke voorkeuren te combineren met een van de verschillende interieurstijlen en uw interpretatie daarvan. Uw badkamer moet ook praktisch zijn voor dagelijks gebruik, en men moet kunnen zien dat u er woont.

Van pastels tot felle kleuren

Uw interieurstijl kan goed gecombineerd worden met kleuren, als ze maar doordacht gekozen zijn. Kleuren in uw interieur kunnen uw gemoed en stemming beïnvloeden en zo persoonlijkheid en leven creëren.

Als u aan uw badkamerrenovatie begint, kunnen subtiele pasteltinten u helpen de lichte, eenvoudige en luchtige look te behouden, terwijl ze toch extra uitstraling geven. Ook bij gebruik op zowel het badkamermeubel als de muren.

Er zijn veel manieren om te spelen met levendige kleuren in uw inrichting - een kleurrijk badkamermeubel kan al een kunstwerk op zich zijn. Het geheim hier is om de gekozen kleur tot zijn recht te laten komen, zonder uw badkamer te overheersen. U krijgt zo een stijlvolle badkamer met een persoonlijk karakter.

Wit bij wit

Ben jij ook zo iemand die echt van wit houdt? Ja, dat is niet zo verwonderlijk. Wit is de kleur die het licht het best weerkaatst, en we hebben allemaal veel licht nodig.

Bij uw badkamerrenovatie kunt u eenvoudig kiezen voor witte muren en witte badkamermeubels. De witte kleur kan ook een gezellige sfeer scheppen en een badkamer een thuisgevoel geven. Het is wel belangrijk dat de kleuren die u "toevoegt" als accessoires en bloempotten milde, warme kleuren hebben en oppervlakken die niet te stijlvol zijn zoals plastic en staal.