Vierkant

Ben je op zoek naar een vierkante spiegel voor je badkamer? Je vindt hem hier op onze site, waar we zowel vierkante spiegels met als zonder licht hebben.

46 Producten

WANNEER MOET JE EEN VIERKANTE SPIEGEL KIEZEN?

Met een vierkante spiegel heb je een groter spiegeloppervlak dan met een ronde of ovale spiegel. De vierkante spiegel is verkrijgbaar in afmetingen die passen bij je wastafel en badmeubel, zodat je de ruimte in je badkamer optimaal kunt benutten. De ruimte boven het badkamermeubel is vaak vierkant en daar past een spiegel perfect in.

Een vierkante spiegel is ook de perfecte plaats om verlichting toe te voegen. Vierkante spiegels die geen ingebouwde verlichting hebben, hebben in plaats daarvan een optioneel lampje dat over de spiegel en je wastafel naar beneden schijnt. Onze verlichting is LED-verlichting en je kunt de sterkte en warmte van de verlichting regelen met de lichtregeling op de spiegel. Wil je een spiegel zonder lichtregeling en een meer eenvoudige en strakke look, kies dan voor de mooie Select spiegel.

Als je op zoek bent naar kleine vierkante spiegels, dan hebben we spiegels vanaf 40 cm breed, zodat je de kleine vierkante spiegel kunt vinden die je wilt. Ook in de breedte van 40 cm vind je onze vierkante figuurspiegel, die 160 cm hoog is. Deze spiegel is vierkant en past perfect in de badkamer, slaapkamer, kledingkast of hal. Een kleine vierkante spiegel vind je dus gemakkelijk hier bij Dansani.

 

VIERKANTE SPIEGELS MET LICHT

De vierkante spiegels van Dansani zijn zowel met als zonder ingebouwd licht verkrijgbaar. We hebben verschillende spiegels die ingebouwde lichtvelden op de spiegel zelf hebben, kijk maar naar de mooie Panorama spiegel of de Level spiegel. De Repeat spiegel heeft ook lichtvelden aan de boven- en onderkant, en dan is er natuurlijk nog de prachtige Show spiegel, die een vierkante lichtlijst heeft rond de hele spiegel.

De prachtige Glow spiegel heeft achtergrondverlichting en de vierkante spiegel heeft afgeronde hoeken voor een zachtere en meer harmonieuze look.

Voor onze andere vierkante spiegels zijn lampen optioneel. Deze lampen hebben LED licht en verlichten de vierkante badkamerspiegels zowel goed als sfeervol. Goede taakverlichting is belangrijk in de badkamer, aangezien je je hier scheert en make-up aanbrengt.

De meeste van onze vierkante spiegels hebben ingebouwde lichtregeling, wat betekent dat je zowel de sterkte als de warmte van het licht rechtstreeks op de spiegel kunt instellen. Dit maakt het makkelijker voor je om bijvoorbeeld 's ochtends een goed werklicht nodig te hebben en om het 's avonds aan te passen, wanneer een zachter en comfortabeler licht je voorbereidt op een goede nachtrust.

 

VIERKANTE SPIEGELS MET EN ZONDER LIJST

Heb je onze versie van de Select spiegel met zwarte lijst al gezien? Deze prachtige spiegel is vierkant met een zwarte lijst en is verkrijgbaar in verschillende maten, passend bij jouw badkamer. De spiegel is ook verkrijgbaar zonder lijst, dus de keuze is aan jou. Je kunt verlichting toevoegen aan de spiegel, maar de vierkante spiegel kan natuurlijk ook zonder gebruikt worden.

Als je echter op zoek bent naar andere spiegels met een lijst, bekijk dan onze ronde en ovale spiegels, waarbij Moon een prachtige lijst heeft in 3 verschillende kleuren.

Een vierkante spiegel zonder lijst geeft een mooie uitstraling aan je badkamer, en je kunt een vierkante spiegel in verschillende maten krijgen.

Als je de ruimte hebt en een grote vierkante spiegel nodig hebt, vind je die natuurlijk ook hier. We hebben spiegels tot 160 cm breed, dus als je veel wandruimte in je badkamer hebt, kun je hier bij Dansani een grote vierkante spiegel vinden.

Vierkante badkamerspiegels zijn populair in de badkamer, en dat is niet voor niets. Een vierkante spiegel heeft een groot spiegeloppervlak, zodat meer mensen zich tegelijkertijd kunnen spiegelen in de badkamer. Een vierkante spiegel is perfect voor gezinnen waar meerdere mensen tegelijk hun tanden poetsen, en hij is ook makkelijk schoon te maken als er vlekken van het tandenpoetsen op de spiegel komen.

Op deze pagina vind je dus zowel grote vierkante spiegels als kleine vierkante spiegels die je nodig hebt voor je huis en interieur. Als je meer wilt lezen over spiegels en er meer over wilt weten, kun je hier verder lezen.

 

HOE GROOT MOET EEN VIERKANTE BADKAMERSPIEGEL ZIJN?

De grootte van een vierkante badkamerspiegel hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de grootte van de wastafel en persoonlijke voorkeuren. Als de wastafel breed is, kan een grotere spiegel goed staan, terwijl een kleinere spiegel beter staat bij een kleinere wastafel. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de verhoudingen van de kamer en de plaatsing van andere elementen in de badkamer, zoals verlichting en planchetten.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN VIERKANTE SPIEGEL?

Vierkante spiegels hebben een klassiek en tijdloos design dat in de meeste badkamers past. Het is een veilige keuze als je een spiegel wilt die niet uit de mode raakt. De vierkante spiegels van Dansani hebben een eenvoudig en strak design, wat zorgt voor een minimalistische en moderne esthetiek. Dit kan bijzonder aantrekkelijk zijn als je een minimalistische en elegante look in je badkamer wilt creëren.

 

HOE HOOG MOET EEN VIERKANTE SPIEGEL HANGEN?

Je moet de spiegel daar plaatsen waar hij het beste bij jou en je badkamer past. Een goede vuistregel is om het midden van de spiegel op ooghoogte te plaatsen van de persoon die hem het meest zal gebruiken. Voor de meeste volwassenen betekent dit dat het midden van de spiegel zich ongeveer 150 cm boven de vloer bevindt. Maar dit kan variëren afhankelijk van je lengte en voorkeuren.