Uw gids naar onze producten

Bij Dansani willen we de perfecte, persoonlijke badkamer creëren. U krijgt de kans om te kiezen uit veel verschillende functionele producten, die zijn gemaakt volgens de principes van Deens design en hoge ambachtelijke kwaliteit. Er zijn verschillende productseries en u kunt kiezen uit een aantal verschillende prijsklasses en designs, die passen bij elke behoefte en alle wensen.

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

Het is gemakkelijk om je favorieten te verzamelen

Maak je eigen overzicht van al je favorieten. Je kunt favorietenlijsten maken die je kunt delen met anderen en kunt gebruiken voor moodboards. En natuurlijk kun je een favorietenlijst gebruiken als bestellijst en doorsturen naar een winkelier.

Ontdek uw stijl

Als je jouw stijl niet kent, zijn hier een aantal verschillende stijlen die je hopelijk inspireren om je eigen persoonlijke stijl te vinden wanneer je aan je badkamerrenovatie begint.

Find din stil

Kleine badkamer

Zelfs als je badkamer niet zo groot is, heb je nog genoeg opties om je ruimte in te delen zonder dat je in en uit hoeft te schuiven en compromissen hoeft te sluiten over je wensen en behoeften.

Kleine badkamer

Nieuwe badkamer

Hoe groter de renovatie en de noodzakelijke veranderingen, hoe ontmoedigender de taak lijkt. Maar we helpen je graag bij het plannen van een nieuwe badkamer en voorzien je van ideeën, tips en trucs om je droom te verwezenlijken.

Nieuwe badkamer

BREED ASSORTIMENT MET VEEL OPTIES

Dansani is een toonaangevende naam in badkamerdesign en we begrijpen het belang van het creëren van de ideale badkameromgeving voor elke individuele klant. Ons assortiment omvat verschillende productlijnen, elk met zijn eigen unieke ontwerp en functies, en is gemaakt met een diep begrip van de Deense ontwerptraditie en een compromisloze benadering van kwaliteit.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van het onze productassortiment is de diversiteit aan opties die we bieden. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische en moderne stijl of een meer traditionele esthetiek, je zult een productlijn vinden die bij je smaak past. Elke serie bevat een verscheidenheid aan badkamerproducten die op talloze manieren gecombineerd kunnen worden om een badkamer te creëren die uniek en persoonlijk is.

De prijs is ook een belangrijke factor in onze productselectie. We bieden producten aan in verschillende prijsklassen, zodat klanten met verschillende budgetten de producten kunnen vinden die ze willen. Of je nu luxe elementen voor je badkamer wilt of meer budgetbewuste opties, er is voor ieder wat wils in ons assortiment.

FOCUS OP VAKMANSCHAP

Onze focus op vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk product dat we maken. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en minutieuze aandacht voor details zorgt ervoor dat elk item duurzaam is en soepel functioneert. Dit betekent dat als je voor Dansani kiest, je producten kiest die gemaakt zijn om lang mee te gaan en jarenlang mooi en functioneel blijven.

Dus welke serie je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat onze producten een unieke stijl en functionaliteit aan je badkamer zullen toevoegen. Ons vermogen om Deens designerfgoed te combineren met moderne innovatie en hoge kwaliteit maakt ons een betrouwbare leverancier als het gaat om het creëren van de perfecte gepersonaliseerde badkamer.

Dus of je nu droomt van een badkamer met tijdloze elegantie of een ruimte met modern minimalisme, je vindt de nodige elementen in onze veelzijdige productreeksen. Met onze toewijding aan kwaliteit en innovatie kun je erop vertrouwen dat je badkamer jarenlang een ruimte van schoonheid en comfort zal zijn.