Dansani Calidris

Dansani Calidris badkamermeubels voor uw exclusieve badkamer. Dit is een lijn voor levensgenieters, die zichzelf willen verwennen met de beste natuurlijke materialen en integraal Deens vakmanschap en design. Deze lijn is ontworpen vanuit één simpele gedachte: Het creëren  van een complete lijn meubels, waarmee u een functioneel en stijlvol interieur kunt realiseren, ongeacht formaat en vorm van de badkamer.

Dansani Calidris – exclusieve badkamer in compromisloos Deens design

De basisvorm van Dansani Calidris is een vierkant van 20x20 cm. Vanuit dat principe ontvouwt de lijn zich in een groot aantal elementen. De uitstraling van het design is in alle meubels gelijk, maar die zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes, breedtes en hoogtes.

De sierlijke lijnen zijn doorgevoerd in de exclusieve wastafels en werkbladen, die eenvoudig aangepast kunnen worden, zodat ze perfect in uw badkamer passen. De lijn omvat ook een ruime selectie extra kasten, bijpassende spiegels en verschillende soorten verlichting, die het eenvoudig en leuk maken om een exclusieve badkamer in te richten, ongeacht formaat en vorm.

Gekleurde wastafels & toiletten

De exclusieve Calidris meubelen zijn aangevuld met wastafels en toiletten in prachtige kleuren die nieuwe luxueuze looks mogelijk maken en elke badkamer zullen opwaarderen.

We houden van de nieuwe stijlen die we kunnen creëren met gekleurd sanitair - zie hoe Calidris meubelen met hun scherpe, ambachtelijke details en gekleurde wastafels een geheel nieuwe harmonie creëren in de exclusieve badkamer.

Zo heerlijk en exclusief kan het zijn

Goudkleurig eiken met prachtige Silestone® werkbladen en zwart contrast met de wastafel en het Creasani toilet.