Dansani Luna

Laat u niet beperken door schuine wanden, scheve hoeken, nissen of kleine, smalle ruimtes die lastig in te richten kunnen zijn. Met Dansani Luna krijgt u de mogelijkheid om elke centimeter in uw badkamer te benutten, ongeacht grootte en vorm. Het uitgebreide aanbod aan wastafels, spiegels, kasten en eenvoudig aan te passen opties geeft u de vrijheid om alle ruimte te benutten en uw gehele badkamer in te richten.

Dansani Luna – Richt uw gehele badkamer in, ongeacht grootte en vorm

Welke wastafel past bij u?

Vlak en praktisch of opbouw en vrijstaand? Moderne wastafels prikkelen alle zintuigen. Dansani Luna wastafels zijn verkrijgbaar in veel modellen, die variëren in uitstraling, stijl en materialen. U kunt kiezen uit veel standaardformaten en op maat.

Kies uw wastafelonderkast

Dansani Luna wastafelonderkasten zijn aanpasbaar aan alle ruimtes en al uw wensen. Zoekt u een brede wasgelegenheid voor het hele gezin, dan kunt u kiezen voor een onderkast met 2 of meer lades. Heeft u slechts ruimte voor een kleine wastafel, dan kunt u kiezen voor een hoge wastafelonderkast en zo de muurruimte onder de wastafel gebruiken. In een smalle badkamer kunt u maximale vloerruimte creëren door te kiezen voor smalle wastafelonderkasten.