Dansani XXL Douchen

Dansani XXL douche is een extra grote schuifdeuroplossing van zeer goede kwaliteit en met een modern design. De schuifdeuren zijn extra breed; dus als u een grote badkamer heeft, biedt dit de ruimte voor veel bewegingsruimte als u in de grote douchecabine staat.

XXL DOUCHE – Extra grote functionele douchecabine

Richt uw badkamer in met badkamermeubels, verlichting en douche in Deens design.

Dansani XXL douche is een lijn die bestaat uit het Classic-model, waarbij u robuuste kwaliteit voor een goede prijs krijgt, en het Deluxe-model met een elegant design, dat extra stevig en geluidsarm is. De schuifdeuroplossingen zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een modern design, dat bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een of twee vaste douchewanden; als hoekoplossing of als vrijstaand douchescherm.

Met deze oplossing is het niet nodig om concessies te doen. Door een brede en grote douchecabine te installeren hoeft u zich geen zorgen te maken over het incalculeren van ruimte in het interieur voor het openen en sluiten van de deuren, omdat de schuifdeur opzij open gaat. Daardoor neemt de schuifdeur geen ruimte in de badkamer in.

Kiest u een grote douchecabine uit de Dansani XXL-douche lijn, dan bent u verzekerd van eenvoudige reiniging en een mooi, helder glasoppervlak. EasyCare is een milieuvriendelijk product waarmee alle douchecabines en douchepanelen behandeld zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich moeilijker kunnen hechten aan het glasoppervlak, zelfs na 30.000 wisbeurten. Maak de douchewand na gebruik eenvoudig droog met een wisser of zachte doek en het glas blijft voor jaren mooi.

Naast XXL douche hebben wij ook andere modellen in verschillende prijsklasses en designs, zodat er voor iedereen een goede optie te vinden is.

Productinformatie

MODEL CLASSIC EN DELUXE

Alle schuifdeuren en vaste douchewanden van Dansani zijn getest en voldoen aan de eisen van EN 14428:2015, waarin de hardheid van glas, de stabiliteit en de dichtheidsklasse zijn vastgelegd. Alle modellen zijn omkeerbaar en kunnen links- en rechts gemonteerd worden. Die hoogte van 200 cm is ideaal voor plaatsing op vloerniveau en voor aan het plafond gemonteerde douchekoppen.

GLAS

8 mm gehard veiligheidsglas conform EN 12150 met EasyCarecoating aan de binnenkant. Alle modellen zijn gemaakt van helder glas.

PROFIELEN

Sterke aluminiumlegering met duurzaam, glanzend gepolijst oppervlak. Verstelbare muurprofielen.

HANDGREEP

Standaardgreep van roestvrijstaal.

BESLAG

Bodembeslag en beslag voor stabilisatiestang zijn gemaakt van verchroomd zink-aluminium. Afdekkap van verchroomd ABS

MONTAGE

Perfecte montage door veel afstelmogelijkheden, zelfs bij schuine wanden.

GELEIDERS, MODEL CLASSIC

Uitgevoerd in messing, met glanzend chromen oppervlak. De geleiders zijn vanaf de buitenkant van de deur niet zichtbaar.

GELEIDERS, MODEL DELUXE

De geleiders zijn gemaakt van een zinklegering. Het beslag voor de bovenste rail bestaat uit messing en is afgewerkt met een glanzend chromen oppervlak.

STABILISATIESTANG

Uitgevoerd in glanzend roestvrijstaal met afdekkap van verchroomd ABS. Voor schuifdeuren met 2 vaste douchewanden worden 2 stabilisatiestangen meegeleverd.

RESERVEONDERDELEN

Reserveonderdelen voor uw douche zijn verkrijgbaar via uw Dansanidealer.

GARANTIE VOOR ALLE MODELLEN

Dansani geeft 10 jaar garantie op fabricagefouten.