Calidris / Luna / You

Bubble pendellamp

De Bubble hanglamp is een prachtige ronde lamp die tijdloze elegantie toevoegd aan je badkamer. De lamp zit in een zwarte behuizing die een moderne touch toevoegt en een visiueel contrast creëert. Dit maakt de Bubble hanglamp een opvallend element in de badkamer. De hanglamp is eenvoudig verstelbaar zodat je het licht kunt richten waar je het wilt. Plaats meerdere bubble hanglampen als design element dat je badkamer transformeert en de ruimte een verfijnde elegantie geeft. Deze lamp moet worden aangesloten op een van onze spiegels met lichtregeling om te kunnen werken, aangezien er geen LED-driver wordt meegeleverd.

Gekozen
Mat zwart

190304480

Prijs
134 €

GTIN (EAN) 5713804603418
VVS no. 790114101
Kleur Mat zwart
Hoogte 12 cm
Breedte 12 cm
Diepte (lengte) 12 cm
Volume 1,73 dm³
Nettogewicht 0,48 kg
Brutogewicht 0,68 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Licht specificatie 5, 5W LED
RA 95
Verpakking hoogte 15 cm
Breedte verpakking 15 cm
Verpakking diepte (lengte) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt