Badkamerspiegels met mooi en functioneel design

Bij Dansani vindt u een scala aan mogelijkheden op het gebied van badkamerspiegels. We hebben een ruim en interessant assortiment badkamerspiegels, die al uw dromen over de perfecte badkamer uit kunnen laten komen.

  • Interieur

  • Stijl

JOUW PERFECTE SPIEGEL

Of u nu op zoek bent naar een spiegel met of zonder verlichting; in onze ruime selectie producten vindt u alles wat u nodig heeft. We hebben een keur aan mooie spiegels in veel verschillende prijsklassen en met allerlei vormen. Door onze doordachte toepassingen en hoogwaardige kwaliteit hebben we stijlvolle, klassieke, minimalistische en extravagante spiegels.

Bij Dansani vindt u veel soorten spiegels en wij bieden natuurlijk:

  • Energiezuinige badkamerspiegels met verlichting
  • Milieuvriendelijke en duurzame materialen
  • Goed en solide vakwerk
  • Materialen van uitzonderlijke kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring met badkamerspiegels hebben we scherpe criteria ontwikkeld rond de keuze van de beste en de meest milieuvriendelijke materialen. Daardoor gaat uw spiegel vele jaren mee.

Zoekt u een spiegel met verlichting, dan kunt u gerust op ontdekkingsreis gaan in onze fraaie catalogus en in onze uitnodigende showrooms, die u door het hele land kunt vinden. Daar kunt u met eigen ogen de goede kwaliteit bekijken en een indruk krijgen van de bijna ongekende mogelijkheden die er zijn wat betreft de keuze van een fraaie, decoratieve en functionele badkamerspiegel.

Een spiegel is een duidelijke must in de meeste huizen, maar dat wil niet zeggen dat die spiegel standaard of saai moet zijn. Als u een Dansani-spiegel kiest, krijgt u een bijzondere spiegel die u de kans geeft om een uw badkamer een persoonlijk accent te geven. Daarnaast kunt u precies de stijl kiezen, die bij uw smaak en uw woning past.

WELKE SPIEGELVORM MOET IK KIEZEN?

De keuze tussen ronde, ovale of vierkante spiegels hangt af van je persoonlijke voorkeuren en de stijl die je voor je badkamer wilt. Hier volgen enkele overwegingen voor de verschillende spiegelvormen:

Een ronde spiegel geeft de badkamer een zacht en organisch gevoel. Een ronde spiegel kan een meer ontspannen en speelse sfeer creëren en scherpe lijnen en hoeken in de kamer breken.

Een ovale spiegel geeft een klassieke en elegante uitstraling aan de badkamer. De ronde vorm is zacht en kan een vleugje verfijning en tijdloosheid toevoegen. Ovale spiegels doen het goed in traditionele of vintage geïnspireerde badkamers, maar kunnen ook worden gebruikt in modernere ontwerpen om een contrast te creëren tussen de organische vormen en strakke lijnen.

Vierkante spiegels zijn traditioneler en tijdlozer. Ze passen goed in verschillende stijlen en kunnen een gevoel van orde en symmetrie toevoegen. Vierkante spiegels zijn geschikt voor moderne, minimalistische of industriële badkamers waar strakke lijnen en eenvoud belangrijk zijn.

De meeste van onze badkamerspiegels worden geleverd met verlichting, dus je kunt LED-verlichting krijgen als je een badkamerspiegel van Dansani koopt.