Montagevideo's

Heeft u hulp nodig om te zien hoe u onze badkamermeubelen kunt monteren?

Hier vindt u een overzicht van al onze montagevideo's.

YOU wastafelmeubel

YOU spiegelkast

YOU hoge kast

YOU Dimension raamwerkspiegel

Calidris wastafelmeubel

Calidris hoge kast

Met een eenvoudige druk op de toets

Nu bieden we ook de mogelijkheid om spiegels, hanglampen en spots te groeperen, zodat ze met één druk op de toets allemaal tegelijk kunnen worden aangestuurd. Dus een aanpassing van het spiegellicht zal ook de spots en hanglampen zowel wat betreft kleurtoon als helderheid aanpassen. De unieke draadloze bediening is eenvoudig in te stellen en vereist geen wifi-aansluiting – u hoeft slechts één extra ontvanger aan te schaffen om tot 5 hanglampen en spots aan te sluiten.

DANSANI MEUBELS IN ELKAAR ZETTEN

Als je Dansani meubelen monteert, krijg je altijd een montagehandleiding bij je product. De montagehandleiding beschrijft in detail hoe je jouw meubel, douche, spiegel of spiegelkast in elkaar zet, maar soms kan het een extra hulp zijn om een video te hebben die hetzelfde op een meer visuele manier uitlegt.

Daarom vind je op deze pagina installatievideo's voor verschillende van onze producten, zodat je kunt zien hoe je ze in je badkamer installeert en monteert. Je kunt de installatievideo's ook als leidraad gebruiken als je het meubel opnieuw moet afstellen en een scheve lade of iets dergelijks moet corrigeren. Het is niet altijd makkelijk om de installatie-instructies te bewaren, dus het kan handig zijn om de filmpjes op deze site te gebruiken om te zien hoe je de lade hebt afgesteld. Het kan ook zijn dat de hoge kast verplaatst moet worden in je badkamer en nu ergens anders hangt, in dat geval kun je de film ook gebruiken om te zien hoe het daar is gedaan.

In onze montagefilms proberen we aan de hand van video's en tekeningen uit te leggen hoe je het meubel monteert en in je badkamer neerzet. We hebben zowel video's met mensen die laten zien hoe het moet, maar ook animatiefilms die hetzelfde laten zien in combinatie met instructies en tekeningen. Beide soorten montagefilms leggen duidelijk en visueel uit hoe het moet, zodat jij je Dansani producten zonder problemen kunt installeren.

Zelfs als de titel van de video een specifiek assortiment vermeldt, kun je vaak dezelfde video's gebruiken voor onze andere meubels. Gebruik ze als leidraad als je twijfelt, zodat je gemakkelijk meubels, douches en accessoires kunt installeren.

DENK AAN DE JUISTE GEREEDSCHAPPEN

Denk aan het juiste gereedschap als je meubels van Dansani in elkaar zet, dat maakt je werk veel gemakkelijker en duidelijker. Vergeet vooral je waterpas niet, die is onmisbaar bij het monteren van meubels. Het kan ook handig zijn als meer dan één persoon de montage doet, dus werk samen met een goede vriend of familielid als je onze meubels monteert.

Vergeet niet dat als je het niet aankunt om de meubels zelf in elkaar te zetten, zelfs met alle instructies en video's, het een goed idee is om hulp te vragen aan een professional die de meubels voor je in elkaar kan zetten. Als je lampen en spiegels met licht hebt gekocht bij Dansani, is het een goed idee om een elektricien te vragen om je te helpen bij een goede installatie en een langere levensduur van je producten. Een loodgieter kan je helpen met de juiste installatie van wastafels en afvoeren, wat erg belangrijk is om goed te doen in een badkamer.

Mocht je extra hulp nodig hebben die noch de installatie-instructies noch onze installatievideo's kunnen bieden, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en helpen we je graag verder.