Match / XXL

Douchewisser, siliconen incl. siliconenhaak

Deze moderne douchewisser van donkergrijs siliconen is perfect om je doucheruimte schoon en droog te houden. De handgreep heeft een licht ruw oppervlak dat zorgt voor een perfecte grip, ook met natte handen. De wisser is geweldig voor het verwijderen van waterdruppels, zeepresten en kalk van de douchewand en tegels. Hij wordt geleverd met een handige siliconen haak zodat je hem direct aan de rand van de douchewand kunt hangen. Zo kun je hem gemakkelijk opbergen en na het douchen meteen gebruiken. Het stijlvolle ontwerp past in elke badkamer. Met deze siliconen douchewisser kun je je doucheruimte gemakkelijk sprankelend schoon houden.

Gekozen
Donkergrijs

1600162

Prijs
44 €

GTIN (EAN) 5711112396114
VVS no. 778414102
DB 1915717
Kleur Donkergrijs
Nettogewicht 0,23 kg
Brutogewicht 0,25 kg
Verpakking hoogte 27 cm
Breedte verpakking 22,50 cm
Verpakking diepte (lengte) 3,70 cm
Serie Match, XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt