• Homepagina / 
  • Ovaal / 
  • Corona spiegel met verlichting en lichtregeling
Calidris / Luna / You

Corona spiegel met verlichting en lichtregeling

Krijg meer dan alleen een spiegel met de Dansani Corona ovale spiegel met lichtregeling. Deze ovale spiegel biedt niet alleen een prachtige reflectie, maar ook gepersonaliseerde verlichting. De spiegel heeft een mooie achtergrondverlichting en met de geïntegreerde lichtregeling kun je de intensiteit van het licht naar wens aanpassen. Creëer de perfecte sfeer, of het nu vroeg in de ochtend is of laat op de avond. Ervaar zowel functionaliteit als design met deze prachtige spiegel van Dansani.

Gekozen
Spiegel

95950

Prijs
666 €

GTIN (EAN) 5713804635167
VVS no. 780986650
Kleur Spiegel
Hoogte 105 cm
Breedte 50 cm
Diepte (lengte) 3 cm
Volume 15,75 dm³
Nettogewicht 6 kg
Brutogewicht 7,30 kg
Schakelaar Incl. touch-schakelaar
Verlichtingstype Geïntegreerde verlichting
Type 12V lichtregeling
Energieklasse D
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2,840 lm
Licht specificatie 20W LED
RA 90
Verpakking hoogte 110 cm
Breedte verpakking 56 cm
Verpakking diepte (lengte) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt