Ronde

Als je een ronde spiegel nodig hebt voor je badkamer of ergens anders in huis, dan vind je die hier bij Dansani.

14 Producten

WANNEER KIES JE VOOR EEN RONDE SPIEGEL?

Een ronde badkamerspiegel breekt de rechte lijnen van de kamer en een ronde spiegel geeft je badkamer een elegante en mooie uitstraling. Als je wilt, kun je een grote ronde spiegel ook elders in huis gebruiken. Wat dacht je van een koperen ronde spiegel in de kledingkast? Of een grote ronde spiegel in de slaapkamer? Onze mooie ronde spiegels hebben een groot spiegeloppervlak en de ronde spiegels zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Als je een ronde spiegel ø100 of een ronde spiegel 80 cm nodig hebt, dan vind je die hier. We hebben ronde spiegels in verschillende maten, zodat je een ronde spiegel kunt vinden die bij jou en je behoeften past. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Moon ronde spiegel, verkrijgbaar in 75 of 90 cm. En de prachtige Corona spiegel met achtergrondverlichting is verkrijgbaar in 60, 75 en 90 cm. De mooie en eenvoudige Shine spiegel is verkrijgbaar in 75 en 90 cm.

Onze populaire Moon spiegel heeft een prachtige lijst rond de ronde spiegel, die niet alleen helpt om de spiegel en het licht te omlijsten, maar ook net dat beetje extra toevoegt aan je badkamer. Ben je op zoek naar een mooie ronde spiegel in messing? Combineer hem dan met messing handgrepen en fittingen voor een uniforme en elegante look in je badkamer.

Moon is ook verkrijgbaar met een zwarte lijst, net als onze ronde Shine spiegel. Terwijl je bij de Moon spiegel de sterkte en warmte van het licht kunt regelen, kun je bij de Shine het licht in de spiegel uitschakelen en dimmen.

Als je liever onze selectie ovale en vierkante spiegels bekijkt, kun je hier ons volledige assortiment spiegels bekijken. Je kunt hier ook meer te weten komen over al onze spiegels.

 

RONDE SPIEGEL MET LICHT

Onze ronde spiegels hebben allemaal licht en verschillende hebben ook een lichtregeling. Een ronde spiegel met licht betekent dat je geen extra lampen nodig hebt in je badkamer rond je ronde spiegel, en je krijgt altijd goede verlichting in een ronde spiegel met licht als de ronde spiegels van Dansani komen.

Met de lichtregeling op de ronde spiegels kun je de warmte en sterkte van je licht regelen. Dit betekent dat je 's ochtends goed licht hebt als je make-up aanbrengt of je baard scheert, en dat je 's avonds voor het slapen gaan sfeervol en ontspannend licht hebt. Lees meer over lichtregeling en spiegels op deze pagina.

In onze Moon en Shine spiegel is het licht ingebouwd in de ronde spiegel, en de spiegel omlijst zowel de spiegel als het licht prachtig in de gekleurde lijst rond de ronde badkamerspiegel. Moon is ook verkrijgbaar in een ovale vorm als je op zoek bent naar een moderne en stijlvolle spiegel.

De ronde Moon spiegel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, dus als je op zoek bent naar een messing ronde spiegel, dan vind je die hier. De spiegel is ook verkrijgbaar met een zwarte of witte lijst, zodat je de ronde spiegel en kleur kunt vinden die bij jouw badkamer past.

Onze Corona spiegel heeft een prachtig tegenlicht, dat een prachtige omlijsting rond de ronde spiegel creëert. Met Corona kun je verschillende formaten bij elkaar zetten om een mooie en andere look in je badkamer te creëren. Natuurlijk zorgen één of meerdere ronde spiegels voor extra licht, zodat je altijd een mooie en goed verlichte badkamer hebt als je kiest voor Corona spiegels.

Het is ook op de ronde Corona spiegels dat je onze Reach plank kunt plaatsen om extra sfeer en gezelligheid in de badkamer te creëren.

Als je meer wilt weten over spiegels, kun je meer lezen op deze pagina. Als je extra opbergruimte nodig hebt in en rond je spiegel, bekijk dan onze spiegelkasten of lees er hier meer over.

 

HOE GROOT MOET EEN RONDE BADKAMERSPIEGEL ZIJN?

Als je badkamer groot en ruim is, wil je misschien een grotere ronde spiegel, terwijl een kleinere badkamer baat kan hebben bij een kleinere ronde spiegel. Onze ronde spiegels hebben een diameter tussen 60-90 cm en zijn verkrijgbaar met of zonder lijst. Denk eraan dat de spiegel niet alleen functioneel moet zijn, maar ook bij je persoonlijke stijl en esthetiek moet passen. Kies dus een look en kleur die bij jouw stijl passen.

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN RONDE SPIEGEL?

Een ronde spiegel kan je badkamer een andere en meer unieke esthetiek geven. Ronde spiegels zijn modern en voegen een zachtere, meer organische vorm toe aan een ruimte die anders gedomineerd wordt door rechthoekige en vierkante vormen. Een ronde spiegel kan een centraal punt vormen in de badkamer en op een elegante manier de aandacht trekken. De ronde spiegels van Dansani zijn verkrijgbaar met en zonder gekleurde randen, en alle spiegels zijn verkrijgbaar met verlichting.

 

HOE HOOG MOET EEN RONDE SPIEGEL BOVEN DE WASTAFEL HANGEN?

Over het algemeen wordt aanbevolen om een ronde spiegel op dezelfde hoogte op te hangen als een rechthoekige of vierkante spiegel - d.w.z. de onderkant van de spiegel moet ongeveer 15-20 cm boven het oppervlak van de gootsteen hangen. Dit zorgt ervoor dat de spiegel gemakkelijk bereikbaar is en dat je je gezicht op een comfortabele hoogte kunt zien. Maar denk ook aan de totale hoogte van de spiegel en de esthetiek van je badkamer.