Calidris / Luna / You

Refined handdoekrek

De refined poten van Dansani zijn de perfecte combinatie van zowel stijlvol als functioneel gebruik. Ze voegen niet alleen stijl toe aan je meubels, maar dienen ook als praktisch handdoekenrek aan de zijkanten van het badmeubel. Met hun slanke ontwerp omlijsten de refined poten het badmeubel en geven het een verfijnde look. De zwarte kleur voegt een modern contrast toe dat past bij verschillende interieurstijlen en maakt ze een veelzijdige keuze voor je badkamer. De toegevoegde handdoekenrekfunctie maakt de set refined poten nog meer de moeite waard. Je kunt je handdoeken eenvoudig ophangen aan de zijkant van het badmeubel, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn en je badkamer tegelijkertijd goed georganiseerd is. Deze slimme dubbele functie maakt de refined poten een stijlvolle, maar vooral praktische toevoeging aan je badkamermeubel

Gekozen
Zwart

843200000

Prijs
307 €

GTIN (EAN) 5713804632630
DB 2388829
Kleur Zwart
Hoogte 80 cm
Breedte 40 cm
Diepte (lengte) 10 cm
Volume 32 dm³
Nettogewicht 3,70 kg
Brutogewicht 4 kg
Verpakking hoogte 85 cm
Breedte verpakking 45 cm
Verpakking diepte (lengte) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt