Dansani Mediabank

Klik hier voor directe toegang tot de mediabank: Dansani's mediabank

In onze mediabank vind je onze grote collectie afbeeldingen en video's in hoge resolutie die zijn ontworpen om je marketinginitiatieven te inspireren en te verrijken. Of je nu een professionele verkoper, ontwerper of influencer bent, wij hebben alle content die je nodig hebt om mooie en boeiende campagnes te maken op sociale media, je website of drukwerk.

Onze mediabank is gevuld met beelden van hoge kwaliteit die onze elegante badkamerontwerpen in al hun details laten zien. Van stijlvolle meubelcollecties tot innovatieve badkameroplossingen, we hebben een brede selectie afbeeldingen die passen bij elke stijl en esthetiek. Daarnaast bieden we ook video's waarmee je onze producten in beweging kunt laten zien en dynamische en uitnodigende presentaties kunt creëren. Hier vind je ook onze logo's in verschillende bestandsformaten voor precies wat je nodig hebt.

Het gebruik van onze mediabank is eenvoudig. U kunt door mappen klikken om te vinden wat u nodig hebt of zoeken op artikelnummer of bestandsnaam om te vinden wat u nodig hebt. 

Als je vragen hebt over het gebruik van de mediabank, kun je hier contact met ons opnemen.