Mido+

Cappella wastafel

De Cappella wastafel is een praktische en mooie wastafel. Hij is gemaakt van duurzaam sanitair porselein, dat gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Deze wastafel heeft een licht afgerond ontwerp aan de voorkant en omdat hij zowel eenvoudig als modern is, past hij perfect in elke badkamer. Met de Cappella wastafel haal je de perfecte oplossing in huis die elegantie en functionaliteit samenbrengt in je dagelijkse badkamerleven.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit glanzend

535906003

Prijs
306 €

GTIN (EAN) 5708877569624
VVS no. 780927130
DB 1817185
Kleur Wit glanzend
Hoogte 8,50 cm
Breedte 62 cm
Diepte (lengte) 40 cm
Volume 21,08 dm³
Materiaal Porselein
Nettogewicht 13,53 kg
Brutogewicht 14,55 kg
Maattolerantie -5/+6, 2 mm
Enkel/Dubbel Enkel
Kraangat 1
Oppervlak Porselein
Bekken plaatsing Centrum
Verpakking hoogte 22 cm
Breedte verpakking 66 cm
Verpakking diepte (lengte) 45 cm
Serie Mido+

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt