Mido+

Wasmand incl. 1 set rails

De praktische wasmand is perfect ontworpen voor de Dansani Mido+ hoge kasten. Hier krijg je een veelzijdige en slimme opbergoplossing voor je badkamer. De wasmand wordt geleverd met kunststof rails waardoor de mand eenvoudig uit de kast genomen kan worden . In de wasmand is ruimte voor extra handdoeken, toiletpapier, verschillende toiletartikelen of wat je nog meer wilt opbergen in de badkamer. Je kunt de wasmand ook gebruiken voor je vuile was, zodat die niet op de vloer ligt en niet in het zicht.

Gekozen
Alu look

190304212

Prijs
62 €

GTIN (EAN) 5711112889821
DB 2027311
Kleur Alu look
Hoogte 45 cm
Breedte 34,20 cm
Diepte (lengte) 30,90 cm
Volume 47,56 dm³
Nettogewicht 1,16 kg
Brutogewicht 1,23 kg
Verpakking hoogte 50 cm
Breedte verpakking 40 cm
Verpakking diepte (lengte) 35 cm
Serie Mido+

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt