Calidris / Luna / You

Jupiter lamp voor spiegel

De eenvoudige en mooie Jupiter lamp met ingebouwde lichtregeling is de ideale oplossing om de verlichting rond je spiegel of spiegelkast te verbeteren. De Jupiter lamp heeft een eenvoudig ontwerp en biedt precies de juiste hoeveelheid licht voor je dagelijkse badkamerrituelen. Met de lichtregeling kun je de helderheid en warmte naar wens aanpassen en zo de perfecte sfeer creëren. De Jupiter lamp is meer dan alleen een lamp, het is ook een stijlelement die je badkamer een strakke en moderne uitstraling geeft.

Selecteer kleur
Gekozen
Wit

190303881

Prijs
106 €

GTIN (EAN) 5711112600280
VVS no. 790111700
DB 1960382
Kleur Wit
Hoogte 2,20 cm
Breedte 8 cm
Diepte (lengte) 8 cm
Volume 0,14 dm³
Nettogewicht 0,20 kg
Brutogewicht 0,24 kg
Schakelaar Excl. schakelaar
Type 12V lichtregeling
Energieklasse E
IP klasse IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 679 lm
Licht specificatie 5, 6W LED
RA 90
Verpakking hoogte 5 cm
Breedte verpakking 9 cm
Verpakking diepte (lengte) 14 cm
Serie Calidris, Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt