Dansani YOU

Je krijgt niet elke dag een nieuwe badkamer. Daarom moet het precies zijn zoals jij het wilt. YOU is gemaakt met één doel: de badkamer van je dromen bouwen. Met YOU doe je geen concessies aan kwaliteit, design of prijs. En we maken het je gemakkelijk. Kies een van de 3 stijlen die bij jouw stijl past en ga aan de slag. Kies je favoriete kleur of een van de prachtige houtafwerkingen. Kies handgrepen of geen handgrepen. Vrijstaande of volledig voorgevormde wastafel. Ronde spiegels. Of langwerpig. Of vierkant..
Alle soorten verlichting. Je zegt het maar. Het brede assortiment kwaliteitsproducten van YOU zorgt ervoor dat je de badkamer van je dromen kunt krijgen.

Grote badkamer in groene kleurstelling met wastafelmeubel, ovale spiegel met gouden rand en mooie deuren met

Breng jij je badkamerinrichting tot leven met jou als hoofdontwerper?

Met Dansani YOU hebben we een wereld gecreëerd waarin iedereen die ervan droomt verschillende combinaties en stijlen te combineren, zijn innerlijke ontwerper kan ontketenen. Met YOU kan je droom qua badkamerinrichting uitkomen. Veel producten kunnen naar jouw smaak worden aangepast.

Heb je er altijd al van gedroomd om je nieuwe badkamer helemaal zelf te ontwerpen? Om de juiste elementen te kiezen en te combineren die passen bij jouw smaak en stijl en om een nauwkeurig beeld te geven van wie je bent?

Zoals velen heb je die dromen misschien in de wacht gezet of op de to-do-lijst geplaatst. Misschien na een eerste mislukte poging om meubelen te vinden die overeenkwamen met het prachtige vintage werkblad van tante Marjolein. Met de hand op het hart, het kan echt tijdrovend zijn en een hele klus. Het is geen kleinigheid en het vraagt behoorlijk wat talent.

Met Dansani YOU willen we die sluimerende designerdromen aanwakkeren, zodat jij je nieuwe persoonlijke badkamer kunt creëren. Dansani YOU is niet zomaar een assortiment, maar een wereld waar je kunt kiezen en combineren, spelen, mixen en matchen tussen verschillende looks en stijlen. Hoe je de meubels ook mixt, alles past. Wij hebben voor het vakmanschap gezorgd.

CLASSIC YOU - TIJDLOOS ELEGANT

De klassieke deugden van onze Scandinavische ontwerptraditie schijnen door in elk detail, waardoor een elegante, tijdloze look ontstaat. De fronten liggen in de zijkanten van de kast, wat de visuele elegantie benadrukt en de laden prachtig omlijst. De omlijsting wordt verder benadrukt door de verzonken poten. Je kunt de look versterken met je eigen kleurenschema en kiezen tussen gladde of omlijste fronten. De kasten kunnen ook aan de muur worden bevestigd om vloerruimte vrij te maken.

HAAL DE NATUUR NAAR BINNEN

De gegroefde, gefineerde fronten in licht eiken gaan perfect met de nieuwe elegante Refined poten. Het open vak in het zwart zorgt voor mooie samenhang voor deze op natuurlijke look geïnspireerde badkamer.

Het inspirerende universum van Classic YOU ontvouwt zich prachtig in zowel kleine als grote ruimtes. Je kunt de ruimte maximaliseren met compacte elementen in precies de juiste afmetingen of je verspreiden met een weelderig interieur. 

EEN COMFORTABEL  DAGELIJKS LEVEN

Classic in klassiek groen gecombineerd met prachtige messing details maakt de badkamer tot een exclusieve oase van welbevinden. De look is compleet met meubels, wastafel en werkblad op maat van de beschikbare ruimte. Kijk naar de praktische bovenkastjes, perfect voor tandenborstels en huidverzorgingsproducten die altijd binnen handbereik moeten zijn, maar het werkblad niet rommelig moeten maken.
Een schat aan praktische en mooie details die een glimlach op uw gezicht laten verschijnen telkens als u de badkamer binnenkomt.

you vintage

Een prachtige stijl uit de YOU-serie die romantiek, functionaliteit en retro charme in huis brengt. Met zijn lichte en organische designtaal creëert Vintage YOU de perfecte setting voor een persoonlijke en decoratieve interieurstijl. Dansani Vintage YOU heeft een aantal prachtige functies waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten en je eigen retro oase kunt creëren.

ROMANTISCH & FUNCTIONEEL

De kasten van Dansani Vintage YOU worden gekenmerkt door hun gebogen fronten die niet alleen mooi maar ook functioneel zijn. Deze gebogen fronten hebben prachtige groeven die een romantisch en retro tintje aan je badkamer geven. Deze combinatie van vorm en esthetiek creëert een tijdloze look die perfect past in zowel moderne als klassieke interieurs.

Vintage YOU is niet alleen beperkt tot badmeubels. Je kunt natuurlijk ook hoge kasten en wandkasten in dezelfde stijl krijgen, waardoor je een compleet design- en interieurconcept met spannende combinatiemogelijkheden krijgt.