Luna / You

Vintage steunpoot

Geef je badkamermeubel stevige ondersteuning met onze betrouwbare steunpoten. Deze poten geven niet alleen stabiliteit aan je meubels, maar zorgen ook voor een elegante afwerking van je badkamer. Met steunpoten kun je de stijl van je badkamer benadrukken. Creëer een evenwichtig en betrouwbaar decor met onze steunpoten die perfect bij je meubelen passen.

Selecteer kleur
Gekozen
Glanzend messing

842210044

Prijs
41 €

GTIN (EAN) 5713804013231
DB 2075190
Kleur Glanzend messing
Hoogte 19 cm
Nettogewicht 0,40 kg
Brutogewicht 0,45 kg
Verpakking hoogte 25 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Luna, You

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt