Geef je badkamer persoonlijkheid

Heb je er altijd al van gedroomd om je nieuwe badkamer helemaal opnieuw te ontwerpen? Om de juiste elementen te kiezen en te combineren die passen bij jouw smaak en stijl en om een nauwkeurig beeld te geven van wie je bent? We geven je de inspiratie om je droom waar te maken.

Combineer zoals je wilt en creëer je eigen stijl

Speel met de vele mogelijkheden die er zijn om uit te kiezen voor je badkamer. Niet alleen als het gaat om de grotere elementen zoals kasten, werkbladen en verlichting, maar ook om de kleinere decoratieve details zoals handgrepen, poten en planken. Neem de tijd om te experimenteren door verschillende looks en stijlen te mixen en matchen. Jouw fantasie is de enige beperking tot een unieke badkameroplossing die je persoonlijkheid en stijl laat zien.

Gewaagde materialen geven je interieur persoonlijkheid

Het is verrassend hoeveel het uiterlijk en de stijl van een badkamer kan veranderen op basis van de gekozen kleuren en materialen. Je kunt uit zoveel opties kiezen.

Als je een klassiek wit oppervlak kiest, betekent dit niet dat je geen levendige look kunt creëren. Een gebogen wit front met verticale groeven kleedt de traditionele look aan met een meer vintage stijl. Of wat dacht je van een levendige witte hoogglans die het moderne stadsleven uitstraalt?

Bekijk witte meubeloplossingen »

 

Houd je meer van "natuurlijke" materialen? Met verschillende houten oppervlakken haal je de buitenwereld in je badkamer. Kies voor lichte Scandinavische houten decors zoals drijfhout, eiken of olm wit als je een lichte Scandinavische stijl wilt creëren. Het gebruik van goud- en roodbruine houten afwerkingen zoals noten, bruin eiken en asgrijs kan een mooie warme sfeer creëren. Donkere kleuren zoals bruin eiken en zwart eiken drukken klassieke elegantie uit.

Je kunt er ook voor kiezen om de koudere witte kleuren te mengen met warmere houten afwerkingen en een moderne look te creëren met elementen uit de gezellige sfeer van de natuur.

Bekijk meubelen in houten decors »

 

Fleur je badkamer op

Gebruik kleur als een frisse benadering om je eigen unieke looks voor je badkamer te creëren en als uitdrukking van je persoonlijkheid. Kleuren beïnvloeden onze zintuigen en onze perceptie van de ruimte om ons heen. Ze kunnen een kalmerend effect hebben of ongemak veroorzaken. Daarom is het uiterst belangrijk dat je de kleuren kiest die het beste bij je passen, zodat je badkamermeubelen jarenlang meegaan. Kies uit actuele inspirerende kleursuggesties of volg je eigen smaak en creëer je eigen unieke kleur.

Bekijk meubeloplossingen in wenskleuren »

De handgreep bepaalt de uitstraling van je badkamer

Of een lade- of deurfront een handgreep heeft of niet, bepaalt de stijl en uitstraling van je badkamer. Daarom is het een belangrijke beslissing welke oplossing je voor je meubelen kiest. Je hebt de absolute vrijheid om je badkamer persoonlijkheid te geven. Creëer mooie contrasten met een ruim aanbod aan grepen in mooie vormen en kleuren of kies voor de simpele greeploze oplossing met push-open-functie waarbij je deuren en laden opent met een lichte druk. Je kunt ook kiezen voor meubelen met een elegante geïntegreerde handgreep die de breedte van het front volgt en naar boven draait, zodat water en vuil zich niet kunnen ophopen.

Als je meubelen nog steeds goed functioneren en alleen opgeknapt hoeven te worden, waarom zou je dan niet gewoon de handgrepen verwisselen? Dit kan een enorm verschil maken in de uitstraling. Zorg ervoor dat de hartafstand van de nieuwe handgrepen overeenkomt met die van de oude handgrepen.

Bekijk handgreepopties »