Kies uw badkamerverlichting zorgvuldig

Een badkamer is een ruimte, waar we ons meestal bevinden in de overgang tussen slapen en wakker zijn. Zowel 's ochtends als 's avonds. Daarom speelt licht een belangrijke rol in onze gezondheid en ons welbevinden. Het is bewezen dat goed licht onze levenskwaliteit vergroot. Daarom moeten we kritisch en kwaliteitsbewust zijn wanneer we verlichting voor onze woning kiezen, want kunstmatig licht is niet altijd goed licht.

Wanneer u de juiste badkamerverlichting gaat kiezen, is het verstandig om het duurzame aspect mee te nemen in uw overweging. Bij Dansani vinden we het vanzelfsprekend dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor het milieu en daarom bedenken we altijd oplossingen vanuit een ecologisch perspectief. Al onze producten worden dusdanig geproduceerd, dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Gezien vanuit onze ethiek is er ook geen andere optie.

Prettige kleurtemperatuur en natuurlijke kleurweergave

Kort gezegd gaat het erom een prettig licht te vinden dat zo dicht mogelijk bij zonlicht komt, zodat de kleuren van materialen en personen genuanceerd en natuurlijk worden weergegeven.

Bij Dansani focussen we op het welbevinden van onze klanten en op onze bijdrage aan een goed binnenklimaat. Daarom leveren we alleen producten met ledverlichting van de beste kwaliteit.

Kiest u een badkamerspiegel met verlichting en lichtbediening, dan kunt u zelf het licht instellen op basis van uw behoefte en uw dag- en nachtritme. Veel van onze badkamerspiegels en spiegelkasten hebben een ingebouwd touch paneel met aan- en uitfunctie, dimfunctie en lichtregeling om het licht in te stellen van zeer warm, geel licht tot koud, wit licht.

Bekijk spiegels en spiegelkasten hier

Met een RA-waarde van meer dan 90 krijgt u een zeer hoge kleurweergave van alle kleuren in het spectrum. Dit betekent onder andere dat huidskleuren correct weergegeven worden, hetgeen belangrijk is bij bijv. het aanbrengen van make-up. Daardoor weet u zeker dat uw make-up er niet alleen in de spiegel goed uit ziet, maar ook wanneer u in het daglicht komt.

Egaal licht

Als u al uw verlichting bij Dansani koopt, hoeft u zich niet druk te maken om kwaliteit en lichtkleuren. Onze ledlampen zijn optimaal geselecteerd, zodat u zeker weet dat uw badkamerlampen een egaal licht verspreiden en dezelfde correcte kleurweergave hebben, ongeacht het model van de lamp en de plek in de ruimte.

Revolutionaire toepassingen voor badkamerverlichting

Met de verlichtingsproducten van Dansani kunt u een unieke samenhang creëren tussen de verlichting en badkamer inrichting. Bij ons vindt u toepassingen op het gebied van hanglampen, plafondlampen, spiegels en spiegelkasten met verlichting, wastafels met lichtlijsten en indirecte verlichting in en onder kasten en laden. De producten bieden de juiste balans tussen welbevinden en werkverlichting. Dit betekent dat u zo dicht mogelijk bij natuurlijk licht komt en er in de badkamer hetzelfde uit ziet als buiten.

Al onze lichtoplossingen zijn ontworpen voor de badkamer en IP44 gecertificeerd voor gebruik in natte ruimtes.

Bekijk hier onze mogelijkheden op het gebied van badkamerverlichting.

Bekijk onze producten

Badkamerspiegel met verlichting – een aanvulling op het licht in de badkamer

Het is erg belangrijk dat u over een goed verlichte badkamerspiegel en spiegelkast beschikt, maar het is ook belangrijk dat het daar omheen niet te donker is, omdat u daarmee uw ogen onnodig kunt belasten. Een goed verlichte ruimte is daarom cruciaal voor uw ogen en bij de keuze van uw badkamerverlichting.

Plafondlampen, hanglampen, wandlampen en lichtlijsten dragen bij aan een optimale werkverlichting. Spiegels en badkamerverlichting moeten alle details goed weergeven. Onze ledverlichting zorgt ervoor, dat uw make-up in de spiegel dezelfde kleur heeft als in het daglicht. Bovendien wordt de vorm van de spiegel geaccentueerd en wordt de muur tegelijkertijd ook mooi verlicht.

Lees hier meer

Ruime selectie badkamerverlichting

Creëer indirect licht in of onder de kasten in uw badkamer, dat nooit verblindt. Het indirecte licht in de laden wordt in een hoek van 45 graden gemonteerd, zodat de laden helemaal verlicht zijn als u ze opent. Alle laden kunnen voorzien worden van een stopcontact voor elektrische apparaten. U kunt ook een lichtlijst tussen de wastafel en de wastafelonderkast toevoegen voor een extra sfeervolle badkamerverlichting.

Dansani is specialist in verlichting voor badkamers en onze producten worden gekenmerkt door factoren als duurzame materialen en hoge kwaliteit. Bij ons krijgt u gegarandeerd goed vakwerk en weet u zeker dat alles optimaal functioneert.

Lichtregeling

We hebben de voordelen van de ledtechnologie in onze badkamerverlichting verwerkt, zodat u de lichtsterkte en de kleurtoon in onze spiegels en spiegelkasten met verlichting zelf kunt regelen. Dus ongeacht of u warm of koud licht wilt met een effectieve en sfeervolle verlichting; onze lichttoepassingen kunnen u helpen. U past zelf het licht aan aan uw behoefte en dagritme door middel van een ingebouwd touchpaneel met aan- en uitfunctie, dimfunctie en instelling van de kleurtemperatuur.

Bekijk hieronder onze film over lichtregeling.