Bad­kamer­renovatie met stijl

Woninginrichting kan een jungle zijn om je weg in te vinden! Niet in het minst alle verschillende interieurstijlen die er zijn wanneer u voor een badkamerrenovatie staat. Het huis is uw thuisbasis en u brengt er enorm veel tijd door, dus het is belangrijk dat de inrichting bij u past - óók in de badkamer.

Als u niet weet wat uw stijl is, zijn hier enkele verschillende stijlen waarvan we hopen dat ze u inspireren om uw eigen persoonlijke stijl te vinden als het gaat om uw badkamerenovatie.

Haal de natuur naar binnen »Van pastels tot felle kleuren »Wit bij wit » Ton sur ton »Vintage »Urban »Classic »Uw eigen stijl »

Haal de natuur naar binnen

Wij houden van hout - van licht tot donker. Het Scandinavische, stijlvolle interieur is luchtig en open met lichte en functionele meubels en mooie, eenvoudige details. Door hout toe te voegen aan uw inrichting wordt de blik gericht op de Scandinavische, ongerepte natuur en komt er leven in de badkamer.

Als u een badkamer wilt creëren die persoonlijkheid en unieke stijl uitstraalt, is het ook mogelijk om houten zijkanten te combineren met gelakte kastfronten.

Als u aan uw badkamerrenovatie begint, kunt u een stijlvolle sfeer creëren en de natuur nog dichterbij brengen met een paar groene planten en gedempte kleuren die vloeiend in elkaar overgaan.

En last but not least: laat uw eigen persoonlijkheid niet los in uw streven naar een stijlvol Scandinavisch design, maar voel u vrij om uw eigen persoonlijke voorkeuren te combineren met een van de verschillende interieurstijlen en uw interpretatie daarvan. Uw badkamer moet ook praktisch zijn voor dagelijks gebruik, en men moet kunnen zien dat u er woont.

Inspiratie opdoen voor de stijl »

Prijsniveau luxe » Prijsniveau comfort » Prijsniveau basic »

Van pastels tot felle kleuren

Uw interieurstijl kan goed gecombineerd worden met kleuren, als ze maar doordacht gekozen zijn. Kleuren in uw interieur kunnen uw gemoed en stemming beïnvloeden en zo persoonlijkheid en leven creëren.

Als u aan uw badkamerrenovatie begint, kunnen subtiele pasteltinten u helpen de lichte, eenvoudige en luchtige look te behouden, terwijl ze toch extra uitstraling geven. Ook bij gebruik op zowel het badkamermeubel als de muren.

Er zijn veel manieren om te spelen met levendige kleuren in uw inrichting - een kleurrijk badkamermeubel kan al een kunstwerk op zich zijn. Het geheim hier is om de gekozen kleur tot zijn recht te laten komen, zonder uw badkamer te overheersen. U krijgt zo een stijlvolle badkamer met een persoonlijk karakter.

Inspiratie opdoen voor meubels in kleur »

Wit bij wit

Ben jij ook zo iemand die echt van wit houdt? Ja, dat is niet zo verwonderlijk. Wit is de kleur die het licht het best weerkaatst, en we hebben allemaal veel licht nodig.

Bij uw badkamerrenovatie kunt u eenvoudig kiezen voor witte muren en witte badkamermeubels. De witte kleur kan ook een gezellige sfeer scheppen en een badkamer een thuisgevoel geven. Het is wel belangrijk dat de kleuren die u "toevoegt" als accessoires en bloempotten milde, warme kleuren hebben en oppervlakken die niet te stijlvol zijn zoals plastic en staal.

Inspiratie opdoen voor de stijl »

Prijsniveau luxe » Prijsniveau comfort » Prijsniveau basic »

Ton sur ton

U kunt ook kiezen voor kleuren in dezelfde nuances bij uw badkamerrenovatie. Door zowel de muren als uw badkamermeubels in een ton sur ton palet te houden, krijgt u een complete, exclusieve en tegelijkertijd rustige uitstraling. Dit luxueuze effect van ton sur ton paletten laat kleine oppervlakken ook groter lijken.

Als u een lievelingskleur hebt die in uw hele interieur terugkomt dan kunnen onze badkamermeubels u precies de tint geven die u wenst.

Het interieur is opvallend, eigenzinnig en valt op een trendy manier op - en dat zal ook uw gasten opvallen.

Vintage

Onder vintage decor wordt over het algemeen de meubel- en accessoirestijlen van vóór de jaren zeventig verstaan. Om een romantische en functionele retro-inrichting te creëren zonder dat het verouderd lijkt, is het belangrijk dat er een natuurlijk evenwicht is tussen vintage en moderne elementen. Door organische vormen in de kamer te brengen, bijvoorbeeld door de spiegel of door gebogen fronten op de kasten, wordt de vintage stijl extra vrouwelijk en decoratief.

Door deze elementen uit het verleden te combineren met nieuwe designelementen krijgt u de kans om het verleden terug te brengen in het interieur en tegelijkertijd uw huis een persoonlijke, decoratieve en tijdloze stijl te geven.

Bekijk hier meer »

Urban

Urban is de relatief mannelijke en minimalistische interieurstijl, maar tegelijkertijd is het ook persoonlijk en sfeervol. De kleuren worden vaak gehouden in de koelere tinten grijs, wit, zwart en bruin, maar deze worden vaak gecombineerd met een paar kleurrijke elementen. Als u het combineert met grote groene planten en cactussen, creëert u een Urban Green omgeving.

Strakke strenge lijnen en functionele items zijn ook enkele van de sleutelwoorden in deze stijl, dus hier richt u in met mooi design, solide vakmanschap en functionaliteit. Dit betekent dat zelfs een fiets als decoratief element kan worden gebruikt, omdat hij een functie heeft, en dat een grote TV in deze stijl ook als sculptuur voor aan de muur wordt gezien, omdat deze ook een functie heeft.

Dus als u uw badkamerrenovatie in de urban stijl uitvoert, wordt de inrichting gekenmerkt door een ingetogen eenvoud met zeer ruwe materialen en bij voorkeur met glas en natuurlijke materialen als hout.

Bekijk hier meer »

Classic

De klassieke stijl maakt gebruik van eenvoudige en strakke lijnen, die kunnen worden doorbroken door moderne details. Dus als u van verfijndheid, elegantie en raffinement houdt, is een klassieke stijl perfect wanneer u uw badkamerrenovatie uitvoert.

De klassieke waarden van onze Deense ontwerptradities komen tot uiting in elk detail, waardoor een elegante en tijdloze stijl ontstaat. De stijl van het interieur valt op door zijn ruimtelijkheid, warmte, licht en evenwicht. Symmetrie is ook een belangrijke factor, dus herhalingen waarbij meubels en accessoires twee aan twee worden geplaatst, geven een goed gevoel van evenwicht en proportionaliteit in de badkamer.

Bekijk hier meer »

Uw eigen stijl

Het is maar zelden dat uw interieur één bepaalde interieurstijl heeft, en het zijn de kleine details in de ruimte die uw persoonlijke stijl onthullen en het tot de uwe maken. En per slot van rekening is er geen goed of fout als het gaat om badkamerrenovatie en inrichting.

Uw geheel eigen en functionele badkamer creëert u door stijlen te mixen en matchen. Hier is het belangrijk om in te richten met contrasten, wat betekent dat men iets bij elkaar zet dat "niet combineert". Dit kan hout zijn in combinatie met staal of kunststof en hoekige vormen in combinatie met organische vormen enz.

Het gaat erom 'out of the box' te denken en de moed te vinden om uw badkamerrenovatie aan te pakken.