Creeër je eigen persoonlijke badkamer

Luna, YOU en Calidris geeft u de vrijheid en de opties om uw badkamer in te richten zoals u dat wilt. Met aanpasbare meubels, uw eigen unieke kleur keuzes en met spiegels, wastafels en fraaie accessoires om het geheel te vervolmaken en tot het uw eigen te maken.

Maak de badkamer uniek met uw eigen kleur

Er zijn geen grenzen als u dol bent op een speciale mosgroene kleur die bij uw vloer past, of als u wilt matchen met meubels in stoer middernachtblauw. De Dansani meubelen zijn verkrijgbaar in alle kleuren - de keuze is volledig aan u. Romantisch, minimalistisch of dramatisch en masculien?

Dit geldt niet alleen voor deuren, laden en kasten, maar ook voor accessoires als bankjes, spiegellijsten en schappen. Speel met de kleuren en creëer uw eigen uitstraling.

Zie meubels en accessoires in kleur »

Kleur is een eye catcher voor de badkamer

Ontmoet Dansani YOU Classic in klassiek groen gecombineerd met prachtige messing details maakt de badkamer tot een exclusieve oase van welbevinden. De look is compleet met meubels, wastafel en werkblad op maat voor de beschikbare ruimte.
Kijk naar de praktische bovenkastjes, perfect voor tandenborstels en huidverzorgingsproducten die altijd binnen handbereik moeten zijn, maar het werkblad niet rommelig moeten maken.Een schat aan praktische en mooie details die een glimlach op uw gezicht laten verschijnen telkens als u de badkamer binnenkomt.

Op maat gemaakte en perfect gevormde badkamer met werkbladen en wastafels op maat.

Wist u dat onze wastafels en werkbladen ook op maat gemaakt kunnen worden en dus afgestemd kunnen worden op uw wensen en uw badkamer? De randen van onze Dansani Luna werkbladen kunnen zodanig worden afgezaagd dat ze in alle schuine en scheve hoeken passen.

In onze Dansani Calidris vind je onze wastafels van compromisloos design en hoge kwaliteit, en zowel de wastafels als de werkbladen kunnen worden afgestemd op jouw badkamer.

Kies naar eigen smaak en stijl - hier zie je zachte, ronde vormen en enkele scherpe vormen. Ook de materialen variëren van Silestone® met veel speelsheid in het oppervlak tot de rustige matte Form wastafel van glas, terwijl de Shape wastafel een fluweelachtig massief oppervlak heeft en de in Italië geproduceerde opzetwastafels zijn vervaardigd van het bekendste materiaal voor wastafels - namelijk keramiek.

 

Zie meer van Dansani Calidris »

Bestelformulieren voor Dansani Calidris op maat »

Shape - solid surface, wit mat

Unique - Silestone®, Bianco Zeus

Unique - Silestone®, Eternal Statuario

Unique - Silestone®, Desert Silver

Form - glas, verkrijgbaar in 4 kleuren

Unique - Silestone®, Calypso

Unique - Silestone®, Charcoal Soapstone

Unique - Silestone®, Eternal Marquina

Minore

In de Dansani YOU en Luna serie kun je ook op maat gemaakte wastafels krijgen. Het is het prachtige solid surface wastafel Minore, dat je tot een breedte van 240 cm kunt laten maken.

Zie hier de Minore wastafel »

Bestelformulier voor Minore »

Uitstekende algehele expressie met een op maat gemaakte oplossing van muur tot muur

Met Dansani Luna kun je ook mooie werkbladen in hout en fineer krijgen.

Hier hebben we twee laden gecombineerd met werkbladen boven en onder om een mooie en functionele kamerbrede oplossing te creëren. Een effectieve manier om de breedte en diepte van de ruimte optimaal te benutten.

Creëer rust in een kleinere ruimte met een op maat gemaakte wand-tot-wand opstelling. Wees creatief met schuine wanden en denk bv. aan een open bank, zoals deze. Een grote spiegel maakt de ruimte groter, en de mooie waskom met zijn zachte lijnen maakt het een werkelijk unieke badkamer.