Match

Telescoopstang 60-100 cm (vaste douchewand)

Een verstelbare telescoopstang is de perfecte oplossing om stabiliteit te creëren en douchewanden stevig vast te zetten. Deze telescopische stang heeft een lengte van 60-100 cm, waardoor hij flexibel en gemakkelijk aan te passen is aan verschillende doucheruimtes. Door het slimme telescopische ontwerp is de stang eenvoudig te verstellen, wat ook de installatie snel en probleemloos maakt. De stang is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat hij bestand is tegen het vocht. Hij heeft een elegant en minimalistisch ontwerp, waardoor hij in elke badkamer past.

Selecteer kleur
Gekozen
Chroom

1600503

Prijs
81 €

GTIN (EAN) 5711112294236
VVS no. 674189504
DB 1871807
Kleur Chroom
Hoogte 60 cm
Breedte 3 cm
Diepte (lengte) 3 cm
Volume 0,54 dm³
Nettogewicht 0,88 kg
Brutogewicht 0,94 kg
Verpakking hoogte 60 cm
Breedte verpakking 5 cm
Verpakking diepte (lengte) 5 cm
Serie Match

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt