Match / XXL

Doucheplanchet, chroom

Handig rvs planchet om je shampoo en zeep op te bergen onder de douche. Dit slimme hoekplanchet kan aan de muur worden bevestigd in de hoek van de douche zonder dat er schroeven aan te pas komen voor een nette en elegante afwerking. Simpel tussen de tegels in de nog natte tegellijm verwerken en daarna afkitten. Je kunt het planchet ook in een bestaande douchehoek toepassen door de voegen uit te frezen en daarna het planchet te plaatsen. Zo voeg je praktische opbergruimte toe aan je douche. Natuurlijk, met Dansani's focus op kwaliteit en duurzaamheid, is ons doucheplanchet gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen corrosie, zodat hij jarenlang meegaat.

Gekozen
Chroom

2400600

Prijs
91 €

GTIN (EAN) 5708877080495
VVS no. 774490117
DB 1443752
Kleur Chroom
Materiaal Edelstaal
Nettogewicht 0,27 kg
Brutogewicht 0,27 kg
Verpakking hoogte 30,60 cm
Breedte verpakking 23 cm
Verpakking diepte (lengte) 2 cm
Serie Match, XXL

Deens design

Bij Deens design staat de mens centraal - Deens design maakt het dagelijks leven gemakkelijker en het is mooi en eenvoudig om naar te kijken. Voor Dansani is dit wat onze ontwerpen belichamen. Het moet een lust voor het oog zijn, het moet moeiteloos werken en het moet voelen alsof je thuiskomt.

GOED VAKMANSCHAP

Het vakmanschap in onze productie in Denemarken staat onder controle. Het zijn bekwame mensen met respect voor de materialen en jarenlange ervaring, en ze doen het goed, zodat we 10 jaar garantie kunnen geven op onze meubelseries.

DUURZAAMHEID

Bij Dansani hebben we altijd afval gesorteerd en warmte bespaard, en als het om onze meubels gaat, stellen we eisen aan onszelf en onze leveranciers. Het hout moet traceerbaar zijn en we houden het aandeel gerecycled materiaal en, niet in de laatste plaats, het energieverbruik bij de productie nauwlettend in de gaten. We zijn eerlijk over onze materialen en we willen zoveel mogelijk informatie doorgeven aan jou als klant. 

ZOEK EEN DEALER bij jou in de buurt