Douchecabines en douchewanden voor elke situatie

Niets is fijner dan ’s ochtends wakker worden, onder de douche te gaan staan en de slaap van die nacht van uw lichaam te spoelen. Of ’s avonds uw lichaam te laten ontspannen in een warm bad. Dansani heeft veel meer dan alleen badkamermeubels. We verkopen ook douchecabines, douchewanden en nisdeuren waar u de hele dag van kunt genieten. Met ons aanbod kunt u een gehele ruimte inrichten, waarbij de douche op fraaie wijze past bij het overige design en het formaat van de badkamer.

  • Douche

  • Interieur

DE PERFECTE DOUCHE

Ook als uw badkamer niet heel groot is, kunt u deze gelukkig inrichten zonder dat u genoegen hoeft te nemen met compromissen wat betreft uw wensen en behoeften.

Ontdek de Match-lijn, die bestaat uit 6 basismodellen en een XXL-douche, met keuze uit de modellen Classis en Deluxe. Zo krijgt u overzicht over de verschillende mogelijkheden aan douchecabines en douchewanden, die in verhouding staan tot zowel formaat, design als prijs.

Dansani Match douche

Stel een douchecabine samen die perfect past bij uw badkamer, ongeacht grootte en vorm

Bekijk meer

Dansani XXL douche

Grote, gebruiksvriendelijke schuifdeuren met functioneel design

Bekijk meer

Glas is niet zomaar glas, als het om doucheschermen gaat

Al onze douchecabines en douchewanden worden gemaakt van gehard glas, dat 5-6 keer sterker is dan normaal glas. Daardoor zijn u en uw gezin veilig, wanneer het glas onverwacht toch zou breken. Het geharde glas van onze douchecabines en doucheschermen zal namelijk in duizenden ongevaarlijke stukjes breken, in tegenstelling tot normaal glas, dat in grote stukken breekt.

Met douchedeuren van helder glas vloeit uw douchescherm op fraaie wijze over in de rest van de badkamer, doordat een beeld van doorzichtigheid wordt gecreëerd.

Met ijsglas wordt het douchescherm semi-transparant op een manier die nog steeds het licht binnenlaat en je verbergt als je onder de douche staat. Geselecteerde doucheoplossingen zijn verkrijgbaar in zowel helder als ijsglas.

EasyCare maakt schoonmaken veel eenvoudiger

Met douchecabines en douchewanden van Dansani ben u verzekerd van eenvoudig te reinigen, mooie en heldere glasoppervlakken.
EasyCare is een milieuvriendelijk product waarmee alle douchecabines en douchepanelen behandeld zijn. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuil en kalk zich moeilijker kunnen hechten aan het glasoppervlak, zelfs na 30.000 wisbeurten. Maak de douchewand na gebruik eenvoudig droog met een wisser of zachte doek en het glas blijft voor jaren mooi.

TOWER REGAAL

Eenvoudig & elegant regaal voor in de douche met 5 verwijderbare planchettes die gemakkelijk te combineren zijn met Match deuren om shampoo, zeep en alles wat u onder de douche gebruikt te bewaren. Kies voor een 10 cm kortere deur zodat er plaats is voor de Tower. Het rek kan worden omgekeerd.

ZORG ALTIJD VOOR WARME HANDDOEKEN

Gebruik elektrische handdoekverwarmers die je handdoeken drogen en ze warm en comfortabel houden voor een verhoogd gevoel van comfort in de badkamer. Met een timer stel je eenvoudig in wanneer en hoelang de handdoeken moeten drogen. Zo zorg je ervoor dat je altijd warme en droge handdoeken hebt als je ze nodig hebt. Tegelijkertijd help je het milieu beschermen, aangezien de handdoekverwarmers niet continue zijn ingeschakeld.

Kies de optimale douche-oplossing

Of u nu een grote of een kleine badkamer heeft; wij hebben douchecabines en doucheschermen die precies in uw ruimte passen.

Creëer ruimte voor een douchenis in een kleine badkamer

Het is belangrijk voor het gevoel van comfort onder de douche dat u genoeg ruimte heeft om uw armen te bewegen. Daarom hebben in een kleine badkamer opvouwbare douchedeuren de voorkeur, ook omdat ze naar binnen gevouwen kunnen worden en op die manier zo weinig mogelijk ruimte innemen als u de douche niet gebruikt. Zo lost u ook het probleem van een natte vloer op, die ontstaat doordat de deur naar buiten open gaat en waterdruppels op de vloer van de badkamer terechtkomen. Op deze manier kunt u de vloeroppervlakte ook benutten als de deuren naar binnen gevouwen zijn.

De douche voor het hele gezin

Je herkent het misschien ... het is druk bij de douche in de ochtend wanneer het hele gezin tegelijkertijd moet douchen. We geven je hier inspiratie voor het inrichten van de grote badkamer.

Benut de ruimte in de badkamer optimaal

Dansani biedt douchecabines, doucheschermen, douchewanden en nisdeuren van hoge kwaliteit, waarbij u iedere vierkante meter in uw badkamer optimaal benut.

 

Plaats

Ongeacht de vorm van uw badkamer, is het altijd mogelijk om een goede plaats voor een douchescherm te vinden.